În sfârșit au făcut pace! După șapte ani în care s-au războit prin tribunale pentru custodia fiicei lor Maya, Antonia și fostul soț, italianul Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului.

Spre marea surprindere a fanilor, Antonia a postat pe contul ei de Instagram o imagine care în anii trecuți era imposibilă. Cele două cupluri Antonia-Alex Velea și Vincenzo Castellano și noua iubită, Andreea Ramona, apar în premieră ținându-se de gât și răzând fericiți, scrie click.ro.

Antonia și Alex Velea au mers în vacanță în Italia pentru a o vizita pe fiica solistei, Maya, care stă la tatăl ei. Cei doi au dat o petrecere pe cinste alături de fetiță, dar și de tatăl ei și actuala iubită a italianului, Andreea Ramona, ca o adevărată familie.

Antonia și Vincenzo, divorț care a durat șapte ani

În 2011, Antonia și italianul Vincenzo Castellano și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, însă povestea lor de dragoste nu a durat mai mult de doi ani. Timp de 7 ani, cei doi s-au războit prin tribunale pentru custodia fiicei lor Maya, timp în care Antonia a vărsat lacrimi amare de dorul fiicei care locuiește în Italia, la tatăl său.
Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat însă în urmă cu un an, și de atunci foștii soți se pare că au rămas în relații foarte bune. Aceștia s-au înțeles ca fiica lor Maya să locuiască alături de tatăl ei în Italia, iar Antonia o vizitează de câte ori poate.

„Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză“, spunea artista pentru viva.ro.

Sursa: click.ro.

Distribuie articolul: