Veste frumoasă pentru fanii cuplului. Se pare că Anna Kurnikova a născut recent, lucru confirmat chiar de cumnatul acesteia.

Deși Anna și Enrique sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața privată, totuși zvonurile precum că fosta tenismenă ar fi din nou însărcinată au ajuns, mai întâi în presa de peste ocean, apoi și la noi. Acum două săptămâni am aflat că acest cuplu celebru este în așteptarea celui de-al treilea copil și uite că o nouă surpriză nu a întârziat să apară.

Citește și: Anna Kurnikova și Enrique Iglesias sunt în așteptarea celui de-al treilea copil

Anna Kurnikova a născut, iar acest lucru a fost confirmat de însuși cumnatul acesteia, în cadrul unei emisiuni de radio. Tânărul, Hulio Iglesias Junior, care este fratele mai mic al lui Enrique Iglesias a dezvăluit că a devenit unchi.

Pe 10 februarie, Hulio Iglesias Jr. a oferit un interviu în cadrul emisiunii de radio chiliene ABS în care, din greșeală, a dezvăluit că familia lor s-a mărit. Acesta a refuzat să ofere alte informații, iar atunci când a fost întrebat despre sexul bebelușului, tânărul a spus: „Secret”, explicând că proaspeții părinți nu doresc să dezvăluie detalii.

View this post on Instagram

#happynewyear #сновымгодом 🎈

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Anna Kurnikova și Enrique Iglesias formnează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz, cei doi fiind împreună încă din anul 2001. Deși s-a zvonit că tenismena și interpretul s-ar fi căsătorit în 2018, acest lucru nu a fost niciodată confirmat. Pe 17 decembrie 2017 cei doi au devenit părinți de gemeni: Nicolas și Lucy.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Se pare că iubirea lor iubește liniștea!

Sursa: Dailymail.co.uk

Vezi și: Ce drăgălaș este Nicholas, fiul lui Enrique Iglesias și al Annei Kournikova (Video)