Cel mai de succes cântăreț latino din toate timpurile, cu aproape 200 de premii în palmares și cu peste 130 de milioane de albume vândute, a publicat recent o fotografie cu fiul său de un an și jumătate, Nicholas.

Enrique Iglesias are o relație cu fosta tenismenă de origine rusă Anna Kournikova, încă din 2001, atunci când sportiva a participat la filmările videoclipului „Escape”. În decembrie 2017, cei doi au devenit părinți de gemeni – Nicholas și Lucy, iar evenimentul a venit ca o surpriză pentru toată lumea, pentru că nimeni n-a știut de acest lucru, menționează alistmagazine.ro.

Din filmulețul postat de artist pe Instagram se vede că fiul lui seamănă leit cu mama lui, Anna Kournikova și, din alte fotografii, se pare că și sora lui Nicholas, Lucy, a moștenit aceleași gene slave.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#weekendvibes 🌊🌊🌊☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Публикация от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Cuplul format din Enrique Iglesias și Anna Kournikova este foarte discret – cei doi împărtășesc arareori fotografii din intimitatea lor pe social media și nici nu apar la multe evenimente mondene. Enrique și Anna locuiesc în Miami, Florida.

SURSA

Distribuie articolul: