Nicidecum acest cuplu nu se lasă fără atenție. Angelina Jolie a înaintat o moțiune la Curtea Supremă din Los Angeles pentru a elimina judecătorul privat care este responsabil de divizarea proprietății și îngrijire a copiilor.

Sursă: glamour.ru

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat, oficial, încă anul trecut. Cu toate acestea, ei continuă să se judece pentru că nu au ajuns încă la un acord, privind diviziunea proprietății și îngrijirea copiilor. Se pare că, procesul va mai dura ceva timp: potrivit mass-mediei occidentale, Jolie a depus o moțiune la Curtea Supremă din Los Angeles pentru a-l înlătura pe judecătorul privat John W. Oderkirk, care se ocupă de problema îngrijrii copiilor cuplului.

Actrița dorește demisia judecătorului, întrucât Oderkirk, așa cum s-a dovedit, se află într-o relație de afaceri cu unul dintre avocații lui Pitt, Ann K. Kylie. Petiția lui Jolie afirmă că Kylie a acționat în interesul financiar al judecătorului Oderkirk. Se spune că actorii apelează la judecători privați pentru că aceștia le garantează confidențialitatea.

Sursă: glamour.ru

Reamintim că Pitt, în vârstă de 56 de ani și Jolie, în vârstă de 45 de ani, au fost împreună 12 ani. În toamna anului 2016, actrița a depus actele pentru divorț. Jolie a recunoscut recent că a decis să se despartă de soțul ei pentru bunăstarea familiei sale. „A fost decizia corectă”, a menționat actrița.

Sursă: glamour.ru

La rândul său, Pitt nu a ascuns faptul că dependența lui pentru alcool a distrus căsnicia cu Jolie.

Sursă: glamour.ru