Actrița în vârstă de 45 de ani, Angelia Jolie, a participat la o ședința foto la care, probabil, doar o persoană foarte curajoasă s-ar putea decide. Vedeta a pozat pentru revista National Geographic cu un roi de albine pe corp.

Fotosesia a fost programată astfel ca sa coincidă cu Ziua Mondială a Albinelor. Prin actul ei, Angelina a dorit să conștientizeze omenirea despre necesitatea protejării albinelor, deoarece, potrivit ONU, există o amenințare de dispariție a acestor insecte în întreaga lume.

În fotografii, Jolie pozează într-o rochie albă, pe care roiesc albinele. Feromonii au fost folosiți special pentru această ședință foto, astfel încât alte mirosuri să nu irite insectele și să nu reacționeze agresiv la ele. După cum a recunoscut actrița, începând cu trei zile înainte de filmare, nu a putut face duș, deoarece aromele săpunului și șamponului pot irita albinele.

Actrița a recunoscut, de asemenea, că nasul și urechile ei erau înfundate pentru a împiedica insectele să zboare înăuntru.

„A fost o albină care zbura tot timpul sub rochia mea. Am simțit-o constat pe genunchi sau pe picior și m-am gândit că acesta ar fi cel mai prost loc unde ar putea să ma muște. Deci, efectiv, a petrecut tot timpul acolo”, a recunoscut vedeta.

În același timp, întreaga echipă de filmare era îmbrăcată în costume de protecție. Filmările au durat 18 minute, iar în acest timp actrița a rămas nemișcată.

Angelina Jolie a devenit recent ambasadoarea programului ONU „Women for Bees” (Femeile pentru albine), care își propune să crească o întreagă populație de albine, astfel vor crea și locuri de muncă pentru femei. Ca parte a acestui program, actrița a fost nevoită să înceapă un curs de apicultură.

Sursa: captură de ecran

„Am multe flori sălbatice acasă, iar albinele mele sunt foarte fericite. Acum mă gândesc unde să plasez stupii. Cred că acoperișul este bun pentru asta”, a spus ea.

Reamintim că timp de 20 de ani Angelina Jolie a fost ambasadoare de bunăvoință al ONU. Ea acordă o mare atenție nu doar educației copiilor din țările sărace, drepturilor și securității femeilor din lume, dar și problemelor de mediu.

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: