Modelul Tina Kunakey, în vârstă de 24 de ani, a participat la o ședință foto, împreună cu fratele ei, Zachary, în vârstă de 21 de ani. Acesta a mers pe urmele surorii sale și a devenit model.     

Fotograful britanic Mario Testino a postat pe Instagram câteva fotografii de la sesiunea foto. Mario este unul dintre cei mai de succes fotografi din industria modei, el chiar este obișnuit să lucreze cu vedete. Nu numai cu cele de talie mondială (precum Kate Moss, Madonna, Angelina Jolie) au fost fotografiați de el, ci și membrii familiei regale britanice. De exemplu, Testino a fost cel care a făcut fotografia oficială de după logodnă a prințului William și Kate Middleton.

Aspectul exotic al fraților  Tina și Zachary l-a determinat pe celebrul fotograf să-i surprindă pe eroi ca și cum ar fi niște străini, de pe insulă. Aspectul lor neobișnuit se trage de la părinți: mama lor este italiană, tatăl este originar din Togo.

Nu este prima dată când Tina Kunakey pozează pe jumătate goală. Fiind un model profesionist și de succes, ei i s-a dat ușor să participe la asemenea sesiuni foto. Chiar și în timp ce era însărcinată, Tina a apărut pe coperta Hello, complet goală.

Amintim că aceasta este căsătorită cu vedeta de cinematografie, francezul Vincent Cassel. Încă din 2016 au tot apărut zvonuri despre romantismul inedit al cuplului, iar acum trei ani aceștia s-au căsătorit. Căsătoria a cauzat gâlceavă în societate, din cauza diferenței de vârstă dintre soți de 30 de ani. Și Vincent, de fapt, a fost șocat când a aflat care e vârsta Tinei.
                                                                                   
După imaginile postate pe rețelele de socializare, cu diversele lor călătorii romantice, putem observa că viața lor de familie continuă în armonie și bucurie. Cuplul are o fiică de doi ani, Amazon Cassel.

   

Foto: google.com
Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: