Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, a devenit noua eroină a revistei Basic. Actrița, care acum este ocupată cu promovarea unui nou film cu participarea ei, „Midnight in the Grain Field”, a apărut pe coperta publicației și a luat parte și la o ședință foto. A bucurat publicul cu o mulțime de ținute spectaculoase. 

În fotografia principală, Megan pozează în topul original Paskal, cu cupe în formă de inimă și blugi Good American. Cerceii cu cerc Jennifer Fisher completează aspectul. Fotografiile au fost realizate de James Macari.

 

Într-un interviu, actrița a spus că a reușit să devină „căpitanul propriei nave” după ce anul trecut a putut să scape de teama de eșec din carieră. „Mintea mea creează lumea în care trăiesc”, a spus vedeta.

Zilele trecute a recunoscut că s-a înscris pentru a participa la filmările filmului „Midnight in the Grain Field” pentru a-l întâlni pe Colson Baker. Aceștea acum sunt iubiți.

Foto: profm.ro

Megan a mărturisit că a simțit nevoia de a juca în film pentru că „universul i-a spus că va fi o recompensă pentru ea”. Haide, fă-o. Există ceva în această experiență care îți va fi cu adevărat util”, îi mărturisea universul, după spusele lui Megan.

Megan a recunoscut că a simțit imediat o legătură cu Colson, dar pentru o lungă perioadă de timp nu și-a dat seama de sentimente și chiar a făcut o listă a argumentelor pro și contra acestei relații. Dar, în cele din urmă, sentimentele au predominat asupra rațiunii. În același timp, Fox a recunoscut că este adesea ghidată de intuiție, inclusiv atunci când alege roluri. Actrița alege roluri despre care crede că va avea un impact durabil asupra ei ca persoană.

Foto: tabuhighlife.ro

Uneori poți spune despre un rol: Mă va schimba ca persoană! Aceasta este ceea ce îmi doresc de la viața mea – să mă dezvolt și să cresc în mod constant. Nu am încercat niciodată să calculez ceva. Întotdeauna a fost un joc de intuiție, dacă rolul a rezonat în sufletul meu”, a dezvăluit Megan, care a explicat recent de ce nu a consumat alcool timp de 12 ani.

Foto: bazic.magazine.com

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: