Era unul dintre cele mai frumoase, iubite și apreciate cupluri, dar visul frumos s-a terminat în 2016, când au decis să divorțeze. Brad Pitt este acum acuzat de violență domestică. Pe fondul apropierii procesului pentru custodia copiilor se pare că Angelina iese la atac.

Motivul oficial al despărțirii a fost  pus pe seama unor „diferențe ireconciliabile de caracter”, iar divorțul a fost pronunțat. A rămas însă în discuție custodia copiilor, dar și împărțirea proprietăților. Acum, Brad Pitt e acuzat de violență domestică, de data aceasta cu aparente dovezi. 

Procesul durează deja de patru ani, iar surse apropiate lui Brad Pitt spun că actorul își dorește enorm ca totul să se termine. Problema însă pare nesfârșită, căci Angelina nu vrea să cedeze. „M-am separat pentru bunăstarea familiei mele. A fost decizia corectă. Continuu să mă concentrez asupra recuperării lor. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd în presă minciuni despre ei înșiși. Le reamintesc că își cunosc propriul adevăr. De fapt, aceștia sunt șase tineri foarte curajoși și foarte puternici ”, spunea Angelina într-un interviu acordat Vogue India, anul trecut. 

Sursă: woman.ru

Acuzațiile de violență domestică nu sunt noi în ceea ce-l privește pe Brad Pitt. În 2016, Angelina l-a acuzat pe Pitt de violență împotriva fiului lor adolescent, Maddox. Totul s-ar fi petrecut într-un avion privat. La vremea respectivă, FBI și departamentul de poliție din Los Angeles l-au absolvit pe actor de orice acuzație. Un apropiat al lui Pitt a spus de asemenea atunci că incidentul raportat de Angelina nu este real. 

Se pare că toată problema pornește de la faptul că actrița vrea custodie unică a celor șase copii, în timp ce Brad Pitt vrea custodie comună. Un nou proces urmează să înceapă în curând între cei doi foști. În acest sens Angelina ar fi depus la tribunal acte care să vină în sprijinul afirmațiilor vechi de violență domestică.

The Sun spune că actrița ar avea „dovezi și suport” pentru „mărturia privind violența domestică. Conform aceleiași surse, copiii minori ai cuplului ar urma să depună mărturie, însă nu se cunosc încă mai multe detalii. „Cea mai mare dorință a lui Brad este să încheie toată această poveste. Este dispus să facă un compromis”, a declarat un apropiat al actorului. Brad Pitt și Angelina Jolie au refuzat orice comentariu pe marginea subiectului. 

Sursa: retetesivedete.ro

Distribuie articolul: