„Ar fi fost o bunică extraordinară”, a afirmat Jolie atunci când a fost întrebată ce anume le spune copiilor despre mama ei, Marcheline Bertrand.

Angelina Jolie a vorbit deschis despre mama sa, actrița Marcheline Bertrand, într-un interviu cu jurnalista și prietena ei, Marianne Pearl.

În interviul, Jolie a declarat cât de mult încearcă să fie un exemplu pentru cei șase copii ai săi, exact așa cum Bertrand a făcut înainte să moară în ianuarie 2007, la vârsta de 56 de ani.

„Ar fi fost o bunică extraordinară”, a afirmat Jolie atunci când a fost întrebată ce anume le spune copiilor despre Bertrand.

„Sunt constientă de contribuția pe care ar fi avut-o în viețile lor și sunt tristă că ei nu vor avea parte de asta”, a spus Jolie. „Aș da totul pentru ca ea să fie alături de mine în aceste momente. I-am dus lipsa. Vorbesc cu ea des în mintea mea și încerc să mă gândesc la ceea ce ar spune și cum m-ar îndruma în diverse situații.”

„Este cel mai mare cadou și o mare responsabilitate”, a spus actrița despre experiența pe care o are ca mama a șase copii. „Înseamnă să faci totul pentru a trăi după propriile valori și să încerci să fii un exemplu pentru copiii tăi”.

„Singura modalitate pe care o știu în vederea creșterii lor este prin a-i asculta. Probabil este cel mai important lucru pe care un părinte ar trebui să îl facă”, a completat ea.