Cea mai mare durere din viața Angelinei Jolie a fost provocată de pierderea mamei. Marcheline Bertrand, mama celebrei actrițe, a murit de cancer ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani. După 10 ani, Angelina spune că îi duce și mai mult dorul. Despre acest lucru, dar și despre rolul său matern, vedeta de la Hollywood a vorbit într-un interviu exclusiv, apărut în ediția din iunie a publicației Elle France.

BnNJxklCEAA2Pw3Aș da orice ca acum mama să fie alături de mine. Am foarte mare nevoie de ea. Deseori comunic cu ea prin gânduri și încerc să înțeleg ce ar spune despre anumite situații, spre ce parte m-ar orienta.

Ar fi fost o bunică extraordinară. Știu cât de multe avea să aducă în viața nepoților ei și mi-e nespus de trist faptul că ei sunt privați de această posibilitate.

Maternitatea este cel mai mare dar și cea mai mare responsabilitate. Când ești părinte, trebuie să faci tot posibilul ca să trăiești conform unor valori și viziuni, rămânând un exemplu pentru copiii tăi. Mă strădui să le fiu un model, să fiu un om conștiincios și responsabil.

De asemenea, încerc să le ofer o viziune mult mai deschisă asupra lumii. În realitate, unica metodă de a educație de succes a copiilor este să înveți să îi asculți și să îi auzi. Aceasta este probabil sarcina primordială a părinților. 

Copiii sunt foarte binedispuși, doar sunt copii. Și precum au nevoie de ajutor pentru a se descurca din adevărurile dure ale vieții, au nevoie, la fel ca și fiecare dintre noi, de grijă și dragoste.

Cel mai important este ca ei să nu fie nevoiți niciodată să spună: mama mea a murit de cancer și să nu sufere așa cum am suferit eu!” – spune Angelina, în interviul oferit pentru revista franceză.

Vezi și:

Noi fotografii cu Angelina Jolie. Actrița și-a dus fiicele la Disneyland, la a 11-a aniversare a primului copil biologic

 NICHOLSON/AFP/Getty Images)

Foto: Daily MirrorTwitter, AFP PHOTO/Lucy NICHOLSON (LUCY)

Distribuie articolul: