Luni seară, Angelina Jolie a luat parte la ecranizarea filmului său, ”They first killed my father”, în cadrul Festivalului de Film Asiatic, organizat în Los Angeles. Actrița a fost o apariție asa cum nu am vazut-o de mult!

La acest eveniment, Angelina s-a prezentat într-o rochie de culoare muștar, renunțând pentru prima dată în multe luni la alb, negru, gri sau nude, nuanțe pe care aceasta le-a preferat după despărțirea de Brad Pitt.

Eventos-2017-10-Outubro-30-FTKMFScreening-004
Croiul rochiei purtate de Angie a fost unul deosebit, punându-i în evidență atât bustul generos, cât și silueta alungită de care se bucură actrița în vârstă de 42 de ani. Talia de viespe a fost și ea accentuată prin acea curea subțire, din același material cu rochia.Angelina-Jolie2 (1)Eventos-2017-10-Outubro-30-FTKMFScreening-024Și la alegerea accesoriilor, Angie a dat dovadă de bun gust, outfitul ei fiind completat de o pereche de cercei discreți, cu piatră prețioasă, un inel asortat, o geantă neagră cu ținte aurii și o pereche de pantofi cu toc înalt, nude.Eventos-2017-10-Outubro-30-FTKMFScreening-002Noi spunem că îi stă foarte bine. Care este părerea voastră?

Distribuie articolul: