Probabil cea mai cunoscută prezentatoare de știri din Republica Moldova este foarte discretă când vine vorba despre viața personală. Totuși, uneori, este dispusă să-și deschidă, măcar un pic, inima. 

Angela Gonța a fost recent invitată la emisiunea „Iubește Viața la TV 8” cu Tatiana Granciuc unde a dezvăluit mai multe lucruri curioase despre micuța Ecaterina și a vorbit deschis despre câteva evenimente marcante din viața ei.

Aproape de fiecare dată când știrista postează filmulețe cu fetița ei, internauții se întreabă de ce Eka, așa cum o dezmiardă mama, vorbește mai mult limba rusă. Aceasta își găsește deseori timp să le explice că micuța, la cei patru anișori, vorbește și în limba română, iar a cunoaște două limbi este mereu un avantaj.

„Mie, de exemplu, limbile străine mi s-au dat întotdeauna foarte greu, dar foarte greu. Probabil și din această cauză mi-am dorit ca copilul meu să cunoască și o altă limbă”, a explicat Angela Gonța, fiind convinsă de avantajele cunoașterii mai multor limbi. De asemenea a dezvăluit mai multe lucruri curioase, chiar amuzante despre Ecaterina.

Și cum Tatiana Granciuc nu-și lasă invitații să plece fără a-și deschide inima, aceasta a provocat-o pe Angela Gonța la câteva întrebări mai puțin comode.

„Eu mi-am dorit mult timp copii. Foarte mult timp nu-i puteam avea. Și în momentul în care am aflat că sunt însărcinată, nu conta nimic. Eram conștientă, îmi doream acest lucru și așteptam ziua în care acest lucru se va întâmpla”, a dezvăluit jurnalista.

Ca să-și continue povestea, Știrista TV 8 a vorbit despre evenimentele marcante prin care a trecut într-un singur an, moment pe care îl puteți vizualiza începând cu minutul 37, în video de mai jos: „Viața mea e ca o telenovelă. Într-un an de zile am avut căsătorie, naștere, schimbarea jobului, divorț. După care un om drag mie s-a îmbolnăvit de cancer…”, a spus Angela în cadrul interviului.

 Sursa video: Youtube.com

Foto: Facebook.com

Vezi și: Angela Gonța, chelneriță pentru o cauză nobilă și un vis împlinit! S-a strâns un bacșiș de 9000 lei (Foto)