În preajma sărbătorilor de iarnă, tot mai mulți oameni vor să aducă zâmbete pe fața celor mai triști ca noi. Angela Gonța împreună cu câțiva colegi de breaslă s-au angajat ]n calitate de chelneri pentru o zi, reușind să strângă un bacșiș impresionant pentru o cauza nobilă.

Un frumos eveniment caritabil a avut loc duminică, 9 decembrie, unde mai mulți jurnaliști și persoane cunoscute de la noi, au jucat un rol important în strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.

Angela Gonța, alături echipa The Moldova Project și de colegii de breaslă printre care Natalia Morari, Dumitru Mișin și Andrei Popov și-au pus șorțurile de chelner și au deservit clienții cafenelei și, care la rândul lor au fost foarte darnici lăsând bacșișuri frumoase. În cadrul evenimentului a mai avut loc și o licitație la care au participat Mihai Popov, Oxana și Victor Munteanu, Ruslan Dergaciov, Dika Cheptine și Ion Nenita.

Astfel, în urma tipsurilor primite și a licitației s-au strâns aproape 9000 de lei, bani care vor merge spre „Tânăra și talentata Geta Bîtă din comuna Bobeica, raionul Hîncești. Fata de la naștere are o disfuncție cardiacă incurabilă, dar visează să-și deschidă o mică afacere cu bijuterii, pe care le confecționează la doar 16 ani.
Vă mulțumim că ați fost cu noi! Propaganda Café va continua această serie de evenimente caritabile, împreună cu minunata echipă de la The Moldova Project. Îi mulțumim aparte Victoriei Morozov! Sperăm să reușim, împreună cu ea și echipa ei, să ajutăm cât mai mulți copii talentați din Moldova
P.S. Banii vor ajunge la Geta Bîtă foarte curând. Vă vom ține informați!”, este mesajul transmis de administrația cafenelei.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Prezentatoarea TV, Tatiana Granciuc, s-a căsătorit: „A fost nunta visurilor mele” (Video)