După un program intens de detoxifiere și remodelare fizică, pe care le-a parcurs de la începutul acestui an, tenul Andreei Marin nu mai trădează pic de imprerfecțiune! Astăzi, vedeta de televiziune și-a etalat chipul într-o fotografie în care apare cu tenul așa cum îl vede dimineața în oglindă, spunând că nu a editat nici fotografia.

Andreea și-a făcut un selfie înainte de o nouă ședință de makeup profesionist, iar rezultatul i-a cucerit de-a dreptul pe fani. În poză, au reușit să găsească un chip luminos, fericit și împlinit cu felul în care arată:

„Prin această postare, vă reamintesc faptul că privirile noastre aruncate în oglindă în zori de zi ne arată pe noi inșine, așa cum suntem și asa cum ar trebui să ne iubim. Desigur, trăim într-o lume în care machiajul e parte din viața noastră de zi cu zi. Dar lăsați-l sa rămână o joacă, o plăcere și nu sa devină o obligație, o normă impusă de la care nu vă abateți orice ar fi”, susține autoarea.

17883783_1644151792279081_5026664915117278703_n

Vedeta a mai mărturisit că s-a lăsat inspirată de mesajul celei mai noi piese a Corinei Bud – „Fernando:

„Susțin mesajul artistei Corina, odată cu lansarea noului sau videoclip. Frumusețea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, însoțite de curajul de a fi tu însăți”.

Nu uitați cine sunteți în spatele măștii și cine vă iubește așa cum sunteți în zori de zi”, adaugă Andreea Marin.

Vedeți aici și alte participante ale provocării virtuale #CleanDifferentTrue, lansate de Corina Bud:

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: