În această dimineață a apărut vestea despre divorțul anului. Este vorba despre Andreea Marin și Tuncay Öztürk. După trei ani de căsnicie, cei doi au decis să pună capăt relației.


„Oameni dragi, cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină și în cele întunecate. Uneori, surprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mână nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind.”

andreea-marin-tuncay-ozturk-parinti

Amintim că vedeta din România a mai trecut prin două divorțuri: cel cu Cristian Gheorghiță și, ulterior cu Ștefan Bănică Junior.

Foto: cancan.ro

 

Distribuie articolul: