Andreea Marin a slăbit spectaculos în această perioadă de concendii, când majoritatea românilor se întorc acasă cu kilograme în plus. Vedeta TV a dezvăluit care este secretul său. La cei 48 de ani, Andreea Marin reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

 

Arată mai bine ca niciodată, iar secretul vedetei constă în alimentație.

„Da, am slăbit 10 kilograme în lunile de vară, cele cu plecări în vacanța care ne tentează mereu cu ce e mai gustos! Deci se poate, și asta fără restricții exagerate. Două numere mai puțin la haine nu mă deranjează deloc!”, a precizat vedeta TV pe Facebook.

Potrivit spuselor sale, nu a adoptat vreo dietă minune, ci a preferat un stil de viață sănătos, fiind atentă inclusiv la porţiile de mâncare şi la tratamentele corporale.

„Nu este genul acela de schimbare, de mod de viață care să te restricționeze și să te facă să crezi că nu o să poți toată viața. Ba din contră, aș spune. Gătind sănătos, cu cap, cu multe elemente nutritive la fiecare masă, modul de a aranja masa e altul, trebuie să-ți placă ce vezi în farfurie. Toate acestea creează un cumul și totul pornește de la respectul pe care ni-l purtăm”, a explicat Andreea Marin pe contul de Youtube.

În plus, vedeta TV nu s-a abătut de la regula de a mânca doar un singur fel de mâncare la o masă. Așa a reușit să scape de 10 kilograme.

„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec. Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării”, a punctat ea.

Distribuie articolul: