Andreea Marin a făcut primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital și a ținut, înainte de toate, să-i liniștească pe cei care și-au făcut griji în privința ei. Pe contul său de Facebook, Andreea Marin a postat și o fotografie în care zâmbește și spune că acesta este felul ei de a rezista în situațiile neplăcute, hotărâtă fiind să vadă mereu partea plină a paharului, scrie VIVA.ro.

Andreea Marin a fost internată în spital și fără a specifica motivul pentru care a ajuns sub supravegherea medicilor, a postat un mesaj de mulțumire pentru cei care au avut grijă de ea în ultima perioadă. Totodată, Andreea Marin a explicat că optimismul și gândirea pozitivă reprezintă felul ei de a face față greutăților.

Andreea Marin a postat pe Facebook o imagine în care zâmbește și a explicat că acesta este starea ei de spirit chiar și atunci când trece prin momente grele. Deși a ajuns la spital, Andreea este acum bine și și-a liniștit fanii îngrijorați.

Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin, pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi. Așa că fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi.

La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă, pe un pat de spital? Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină – menționez asta cât se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață, grație unor jurnaliști’ minunați‘, mărturisește Andreea Marin, pe Facebook.

Andreea Marin a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de ea. „Zâna Surprizelor” a explicat că a ales să vorbească despre starea ei doar pentru ca ceilalți să învețe ceva din asta, respectiv să zâmbească în calea greutăților.

Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în casa’ lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e adevărat că eu caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta.

Se știe că munca mea implică uneori și contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!’, a mai spus Andreea Marin.

Distribuie articolul: