Pentru prezentatoarea de știri Andreea Esca, este valabilă zicala „cum întâmpini Noul An, așa îl și petreci”. Vedeta ProTV România a decis să petreacă de Revelion în costum de baie, într-o atmosferă mai mult decât relaxantă.

„Grație prietenei mele, Dana, vom petrece Revelionul la 30 de grade, la 30 de minute de casă…. La Balotești Therme București! Așadar, la 00:30 voi încerca toate toboganele și toate piscinele. Mulțumesc, Dana Anastasescu! Și la mulți ani, pentru ca e aproape ziua ta!”, mărturisea Andreea Esca, în noaptea dintre ani.

Chiar dacă Anul energic al Maimuței nu a intrat complet în vigoare, Andreea Esca a întâlnit primele momente din 2015 cu multă viteză și energie. De asemenea, Andreea a sărbătorit dezgolită de complexe și fără prea multe haine. La toboganele din Balotești, toată lumea prezentă se bălăcea în costume de baie.

Happy New Year! Balotesti, Romania!

Posted by Andreea Esca on 31 Decembrie 2015

Se pare că în curând, la Balotești va fi amenajată o adevărată oază exotică. În 2016, în această comună se va construi cel mai mare spa termal din Europa, cu o capacitate de 1500 de persoane și chiar o zonă cu palmieri.

Uite asa am inceput anul Dumneavoastra?

Posted by Andreea Esca on 1 Ianuarie 2016

Foto: Andreea Esca/Facebook

Distribuie articolul: