Andreea Bălan a fost internată de urgență la spital acuzând dureri foarte puternice în abdomen. Artista a vrut să își liniștească fanii și a transmis un mesaj de pe patul de spital. 

„Neaţa, dragilor! Vreau să vă spun că sunt bine. M-am internat în spital luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigaţiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, s-a reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara”, a transmis vedeta în mediul online.

Amintim că Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital în noaptea de luni spre marţi din cauza unor dureri abdominale mari. Artista se află în aceeaşi unitate medicală unde a născut-o pe cea de-a doua fiică a ei şi unde a intrat în stop cardio-respirator imediat după operaţia de cezariană. Medicii au salvat-o atunci dintr-o situaţie extrem de dificilă, aşa că şi acum se bazează pe ajutorul lor.

Distribuie articolul: