Artista a vorbit despre zvonurile recente conform cărora ar fi însărcinată, menţionând că este deranjată de acest subiect, scrie adevărul.ro

Zvonurile conform cărora Andra şi soţul ei, Cătălin Măruţă, ar aştepta cel de-al treilea copil au pornit de la faptul că, în timpul pandemiei, artista s-ar fi îngrăşat câteva kilograme. Vedeta a declarat pentru Libertatea.ro că a început să fie deranjată de subiect şi comentariile stârnite de acesta:

Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am şi fată, şi băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia şi nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”

Artista spune că a început să facă sport în propria curte, având chiar un program alimentar de fasting.

„De o săptămână m-am reapucat de sport, fac acasă. Am grijă şi la regimul alimentar. Nu prea ştiu să ţin diete, dar merg pe ideea de intermitent fasting, adică mănânc 8 ore şi 16 fac pauză. Nu ştiu dacă neapărat vor fi rezultate în câteva zile, dar eu nu vreau să slăbesc brusc. Niciodată nu am încurajat ideea de a mă înfometa pentru a scăpa repede de kilogramele în plus. În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce şi le gătesc, facem brioşe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc” a mai spus Andra.

Amintim că anterior, nu doar din cauza kilogramelor în plus, dar și datorită unei poze postate de Pepe, finul artistei, presa ar fi insinuat că aceasta așteaptă cel de-al treilea copil.

Vezi și: Pepe, Andra și Connect-R au lansat hitul verii 2020. Cât de frumos sună „Inima Mea” (Video)

Distribuie articolul: