Una dintre cele mai frumoase și așteptate colaborări de peste Prut, Pepe alături de Andra şi Connect-R au lansat „Inima Mea”, o piesă ce are toate ingredientele pentru a deveni HIT-ul anului în România.

„Inima mea” – O producţie muzicală de excepţie, un mesaj cât se poate de actual, o interpretare la un alt nivel fiindcă vorbim despre trei dintre cele mai bune voci din România, cu o experienţa de scenă, de studio, de industrie, în general, ce însumează peste 60 de ani. Şi peste toate, dicolo de cifre şi detalii tehnice, cel mai mult şi cel mai important este că se simte plăcerea de a cânta a celor trei şi de a transmite dincolo de microfon aceasta.

Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe, a împlinit 41 de ani pe 20 iulie și și-a făcut cel mai frumos cadou de ziua sa: a lansat o piesă cu doi prieteni dragi lui, Andra și Connect-R. De altfel, cei doi sunt și rude ale lui Pepe. Andra îi este nașă, iar Connect R este finul lui.

Astfel, se poate spune că noua piesă este o colaborare de familie.

Inima mea este o piesă făcută să ne placă în primul rând nouă, mie, Andrei, lui Connect-R şi imediat, imediat după, oamenilor care ne ascultă şi ne susţin de ani de zile. Separat fiecare am primit întrebarea „Când o să faci o piesă cu … Andra, Connect-R, Pepe” şi iată că să întâmplat. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată de ziua mea şi sunt sigur că oamenii au simţit că acest proiect este altfel de la primul PLAY. Mă bucur enorm că am găsit soluţia toţi trei să punem în fapt acest proiect pe care, de altfel, ni-l doream de foarte mult timp. Şi cine ştie … poate nu ne vom opri aici.” a declarat Pepe.

„Nu îmi puteam imagina o altă voce decât a lui Pepe pe această piesă cu accente latino. Este o plăcere să cânt cu prieteni buni, cum sunt Pepe și Connect-R, cred să se simte în piesă și se vede în videoclip ce bine ne simțim împreună!”, a declarat Andra.

Pentru „Inima Mea”, un mare dom metalic rece, neterminat, nefinisat, în mijlocul pustietăţii a devenit platou de filmare pentru o noapte. Partea interesantă este că absolut totul s-a adus acolo, de la curent la macara, de la mobilă şi până la lumini şi totul, în mai puţin de 48 de ore fiindcă întreaga echipă tehnică şi de suport pentru Dan Petcan a fost schimbată complet cu două zile înainte de primul REC. Dar când se lucrează cu profesionişti orice mică problemă devine un detaliu insignifiant şi lucrurile se rezolvă de la sine.

Videoclipul a ieşit foarte bine, cum şi-au dorit artiştii şi foarte important, a ieşit la timp pentru a fi lansat.

Premiera a avut loc pe 20 iulie, de ziua lui Pepe şi la 24 de ore de la lansare deja ocupa primele locuri în toate topurile şi clasamentele online şi nu numai, chiar şi în TRENDING-ul celor de la YouTUBE şi mai ales în inimile fanilor, prietenilor, celor ce au dat PLAY. Miile de comentarii, mesaje, distribuiri şi zecile de mii de aprecieri confirmă acest lucru dar mai ales faptul că „Inima Mea” este acea piesă, acea colaborare care a fost făcută ca să rămână. Mai mult ca sigur va deveni un HIT şi sunt şanse foarte mari să devină EVERGREEN. În acest moment, videoclipul a fost vizualizat de peste 800.000 de ori. 

Urmărește videoclipul și spune-ne dacă îți place!