Anastasia Zavorotnyuk apare din ce în ce mai des pe rețelele de socializare, adresându-se prietenilor și internauților. Vedeta a felicitat-o pe buna sa prietenă, Tatiana Navka, cu ocazia zilei de naștere. Fanii consideră că este un semn bun.

Recent, Tatyana Navka a împlinit 45 de ani. Patinatoarea a împărtășit fotografii de arhivă și a primit multe felicitări atât din partea colegilor de breaslă, cât și a fanilor. Este de remarcat faptul că printre cei care au felicitat-o pe Navka în această zi a fost Anastasia Zavorotnyuk.

Actrița i-a transmis felicitări Tatyanei, împărtășind mai multe fotografii ale patinatoarei cu soțul său, Petr Chernyshev.

„Astăzi este ziua de naștere a frumuseții și a campioanei, partenerei minunate al lui Petr în show-ul pe gheață. Ziua Tatyanei Navka! Sănătate, prosperitate, dragoste, orizonturi și mai luminoase, planuri și mai îndrăznețe, și împlinire grandioasă a tuturor ideilor și viselor! Mulțumim pentru prietenie și sprijin! Cu dragoste, de la Nastya și Petr”, a scris Zavorotnyuk.

În comentarii, mulți s-au alăturat felicitărilor și i-au urat și actriței înseși o recuperare rapidă. „Nastenka și ție îți dorim sănătate multă și o minune să se întâmple. Fericire și viață lungă!”, „ Felicitări Tatyana! Nastia, fă-te bine cât mai curând, să ai parte de binecuvântare în fiecare zi!” – sunt mesajele transmise de internauți.

Nu este pentru prima dată când Zavorotnyuk a luat legătura cu prietenii prin Instagram. Recent, aceasta a răspuns la o postare de felicitare distribuită de soția lui Stas Mihailov, alăturându-se urărilor friumoase de bine și de „La mulți ani”. Urmăritorii actriței au luat acest lucru ca pe un semn bun și un indiciu că starea de sănătate a Anastasiei este mai bună.

Amintim că de luni bune se tot discută că actrița este grav bolnavă. Aceasta ar fi fost diagnosticată cu glioblastom(cea mai agresivă formă de cancer la creier), dar apropiații vedetei nu au confirmat aceste zvonuri. Un lucru a fost clar cu siguranță: îndrăgita „bonă Vika” luptă cu o boala și mulți își doresc recuperarea grabnică și totală a femeii.

Vezi și: Lentilele de contact colorate: Viața în verde sau care a fost prima impresie după ce le-am probat (Recenzie)