Întâlnirea cu Gerard O’Donovan le-a oferit participanților workshopului „Introducere în Coaching” la Chișinău prilejul de a-l cunoaște pe unul dintre cei mai experimentați speakeri motivaționali și inspirationali din lume. Acesta a prezidat evenimentul organizat la mijlocul lunii decembrie de Noble Manhattan Coaching prin Managing Director Moldova – Diana Moraru. 

La workshopul de la Chișinău au fost prezenți participanți din diferite industrii precum HR, manageriat, antreprenoriat, sănătate etc. Aceștia s-au familiarizat cu conceptul de coaching, diferență dintre mentoring și coaching și au învățat cum pot deveni cea mai bună versiune a lor.

Gerard O’Donovan a expus, în cadrul evenimentul din capitala Republicii Moldova, tehnici de coaching care pot transformă oameni și companii. În același timp, participanții au fost familiarizați cu programele de formare în coaching pe care le oferă Noble Manhattan.

Cei prezenți au lucrat în grup și au experimentat metode și tehnici practice de coaching. La sfârșitul workshopului „Introducere în Coaching”, aceștia au primit un certificat de participare.

Eugeniu Mindrigan, medic rezident la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău: „Am avut ocazia să cunosc oameni deosebiți. Este vorba de Gérard O’Donovan și Diana Moraru, ambii practicând un domeniu necunoscut pentru mine, coaching-ul. Probabil că în alte condiții nu aș fi cunoscut acest termen. A fost o zi întreagă de introducere în coaching, am descoperit lucruri noi, iar Gérard O’Donovan este un exemplu de urmat. Testele și practicile predate m-au surprins plăcut. Eu fiind o fire mai deschisă și dornică să învețe lucruri noi, am participat cu entuziasm la eveniment. Am învățat foarte multe la acest workshop: prioritizarea oamenilor, lucrurilor și experiențelor; să învăț să spun NU oricînd și oricui, dacă țelurile noastre nu corespund; să îmi planific corect timpul și viață; să înțeleg ce pot, ce merit și încotro să merg; să văd mai clar calea pe care trebuie să o urmez și posibilitățile; să nu renunț niciodată, dacă am încredere că va merge. Dacă învățam cum să urmăm toți acești păși, să știți că viață se schimbă în bine. Înțelegem că nu suntem singuri”.

Mihaela Roșcov, Management & Organisational Development Consultant în cadrul Axa Management Consulting: „Sesiunea de coaching a fost una interesantă și utilă, promovând un nou concept atât în sferă personală, cât și cea profesională. Coachingul nu este despre a primi răspunsuri, coachingul ajută oamenii să găsească răspunsurile în ei. În Republică Moldova ar trebui să fie promovat și dezvoltat acest concept, pentru că ar ajută oamenii să se cunoască mai bine și să creasca”.

Vlad Andreev, fotograf: „Am avut plăcerea să particip la workshop-ul ” Introducere în Coaching” și să îl cunosc pe Gerard O’Donovan. Ce am învățat timp de o zi de la acest worskop mă ajută să îmi dezvolt business-ul la un alt nivel. Am învățat să îmi gestionez timpul eficient, cum să cresc eficientă afacerii, am învățat cum să-mi planific timpul și să-mi prioritizez ideile și sarcinile. Vă recomand să participați la întâlnirile cu Gerard O’Donovan pentru că veți învață cum să fiți mai productivi într-un timp scurt”.

Gerard O’Donovan este fondator și CEO al primului grup de coaching din Europa (Noble Manhattan Group), CEO al Grupului Alpha – Peer to Peer, președintele IAPCM (Internațional Autority for Professional Coaching & Mentoring), președinte al Internațional Coaching News, fondator și CEO al Coach Radio Internațional. Printre clienții lui Gerard se număra Microsoft, BBC, IBM, Coca Cola.

Noble Manhattan Coaching a fost înființată în 1993 în Marea Britanie și operează în 28 de țări din Europa, America, Asia, Australia și Africa. Noble Manhattan Group oferă cursuri și certificări de coaching și de formare coachi în organizații profesionale. Programele Noble Manhattan Coaching sunt acreditate de Federația Internațională de Coaching, Institutul Internațional de Coaching și Mentoring, Institutul de Leadership și Management, precum și Autoritatea Internațională de Coaching și Mentoring.

Școala de coaching Noble Manhattan din Republică Moldova oferă posibilitatea celor care doresc să îmbrățișeze o carieră de coach să se înscrie la programele sale. Managing Director al Noble Manhattan în Republică Moldova este Diana Moraru, iar cei interesați îi pot scrie la adresă info@coachdianamoraru.com sau diana.moraru@noble-manhattan.com. Următorul workshop „Introducere in Coaching” se va organiza la Chișinău în luna martie 2019.