O moldoveancă de 32 ani și locuiește în Italia, este membra comunității BDSM din Brescia. Aceasta, și-a povestit istoria în cadrul emisiunii cu Dorin Galben. Tânăra a relatat că timp de 2 practică acest job și chiar a participat și la ședințe de swingeri în Moldova, organizată de un deputat și soția lui. Moldoveanca a vorbit despre jobul său, cum a ajuns în Italia, dar și despre relația cu un italian cu 17 ani mai mare decât ea, scrie Shok.md

„BDSM este o gamă de jocuri, erotice sau nu mai extreme, jocuri pentru adulți, unde poți fi legat. Este dominantul, sclavul și a treia persoană, care se numește switch, care poate să-și schimbe rolul. Se face un acord la început, apoi se joacă. Rolul meu este dominant, este cel care conduce jocul și decide ce și cum se face, își asumă practic toate responsabilitățile. Sclavul e ca o jucărie în mâinile mele și o folosesc pentru satisfacția plăcerilor mele, dar și ale sale. În lumea BDSM cel mai fericit este sclavul, nu dominantul. Când bat pe cineva și văd să suferă, asta mă aprinde, îmi place să văd reacția oamenilor, să dau și plăcere, și durere, povestește tânăra, care în lumea BDSM poartă pseudonimul Lana.

Lana este stabilită în Italia de peste 10 ani. Acum 9 ani, s-a stabilit în Brescia. Oficial, practică BDSM de circa 2 ani: „Dar mereu am avut tendințe de a domina, de a descoperi lumea sexuală mai mult. Sexul nu este echivalent cu BDSM, sexul ar fi pe ultimul loc, des, în 90% din ședințele care se fac, sexul poate nici să nu fie. Poate fi violență, dominare, jocuri. BDSM e ca un tort și sexul doar cireașa de pe tort”.

„O fac și contra plată, ca să nu fiu luată de proastă și să-mi cheltui timpul aiurea”

Lana primește bani pentru rolul său:

„O fac și contra plată, am decis să fac asta ca să nu fiu luată de proastă și să-mi cheltui timpul aiurea. Dacă sunt chemată doar pentru companie, iau 50 de euro pe oră, dacă ședință – 150, dacă vrea 2 ore – 250 de euro, dacă îmi cer ceva mai mult sau nu-mi place de client, ca el singur să refuze pot spune direc 500 sau 1000. Depinde cine și cum vorbește și ce vrea”.

„Eu ofer o experiență diversă, nu sex. Cu 20 de euro poți să-ți iei una de pe stradă, dar ea nu poate face ce fac eu”

Cineva o vede pe Lana ca pe un soi de prostituată, dar tânăra spune că nu e așa: „Diferența este foarte mare, eu ofer o experiență diversă, nu ofer sex. Cu 20 de euro poți să-ți iei una de pe stradă, dar ea nu poate face ce fac eu. Eu joc psihologic, la un alt nivel”.

„Când era copil îi plăcea să se uite la picioarele femeilor, avea un vis, să fie furat de țigani, să-l violeze”

O cunoștință de peste 40 de ani îmi povestea că el de când era copil îi plăcea să se uite la picioarele femeilor, avea un vis, să fie furat de țigani, să-l violeze, să-l pună să facă lucruri prin șatra lor și apoi să-l aducă acasă. Acum, când e matur, face BDSM, dezvăluie tânăra.

La vârsta de 18 ani, Lana a rămas însărcinată, iar la 19 a născut un băiețel, care acum are 12 ani:

„Pe la 17 ani mă întâlneam cu un băiat de la mine din sat. Ai mei au aflat și au spus că trebuie să mă despart de el. Tata zicea că nu e pentru mine, că e prea devreme și m-au forțat să-l las. Mama a luat telefonul meu și i-a scris că ne despărțim. Țineam foarte mult la el, mă trata chiar ca pe o regină. După asta, nu am mai putut vorbi cu mama, am plecat de acasă la 17 ani, am venit la Chișinău. Aici l-am cunoscut pe tatăl copilului meu, credeam că relația e serioasă, că ne iubim, dar când am rămas însărcinată, mi-a spus că nu e gata să devină tată și maximum ce poate face e să-mi dea bani pentru avort. Aveam 18 ani, nici lucru, nici casă, am zis că fac avort, dar cu el nu mai vorbesc”.

Doar că fata cu care stăteam în apartament îl cunoștea pe un priten de al mamei mele și i-a spus, el i-a zis mamei și ea a doua zi era în oraș. Mi-a zis: „O păsărică mi-a spus că ești însărcinată”. A venit foarte deshisă, era și bucuroasă că va deveni bunică. Mi-a propus să mă mai gândesc și dacă vreau, să îl las ei să-l crească. Au trecut 3 săptămâni și am decis să nu fac avort, m-am întors acasă la mama. Reacția rudelor a fost foarte rea, au zis că sunt oaia neagră care face familia de rușine și nu au mai vrut să aibă de a face cu mine, se făceau că nu mă văd. Cu tatăl copilului nu am mai ținut legătura. Practic l-am șters din viața mea. Copilului i-am spus cine este tatăl lui, i-am arătat poze”, povestește Lana.

„Ei m-au abuzat sexual, erau 4 m-au impus să le fac sex oral. Am vrut să sar peste geam”

La 20 de ani a avut parte de un abuz sexual:

„La 20 de ani eram în Moldova. Stăteam un pic în Moldova, un pic în Italia să fac bani, apoi reveneam iar să stau cu copilul. Cu o seară înainte să plec am mers la discotecă, la distracție, îl cunoșteam pe un bodyguard. Când urma să se termine distracția, mi-a spus că pot merge înainte cu prietenii lui și vine și el. Ei m-au abuzat sexual, erau 4 și când am ajuns în apartament, era în reparație, mi-am dat seama că ceva nu e bine. Unul dintre ei nu a vrut deloc să participe la asta. Dar altul mă ținea și m-au impus să le fac sex oral. Am vrut să sar peste geam, dar era prea înalt. Plângeam și le spuneam că nu e ok, dar pe ei nu-i interesa. Creierul meu era blocat, nu știam ce să fac, mă simțeam ca o jucărie în mâinile lor, nu puteam nici să mă bat, cumva îmi era și frică să nu mă bată. Unul dintre ei, căruia îi venise rândul, m-a văzut că sunt plânsă, i s-a făcut jale, mi-a spus să mă îmbrac, m-a dus în stradă și m-a lăsat”.

„Ani de zile mă simțeam vinovată, că am făcut ceva rău. E o rană care nu se vindecă, trebuie să înveți să trăiești cu ea”

„După asta, ani de zile mă simțeam vinovată, că am făcut ceva rău, că am greșit că m-am dus acolo, că poate cumva am dat de înțeles cunoștinței alea că aș fi în stare să fac așa ceva. Nu am mers la Poliție, pentru că plângeam, nu știam unde să merg. Aveam și bilet spre Italia, dacă mergeam la Poliție, trebuia să rămân, să facă cercetări. Am zis că nu are rost, trebuia să fac bani. Ani de zile am ținut în mine trauma asta și simțeam că trebuie să mă debarasez de ea și am mers la psiholog. Apoi mi-am revenit, am povestit și surorilor, și mamei. Acum e bine, dar e ca o rană deschisă, care nu se vindecă, trebuie să înveți să trăiești cu ea. Încă doare”, spune Lana, în lacrimi.

„După terapia cu psihologul, am zis că o să mă simt mai liberă și o să descopăr tot ce vreau”

Lana zice că trauma a influențat-o să practice BDSM, dar nu a fost singurul motiv și nici cel mai importnat: „După ce am făcut terapia cu psihologul, am zis că o să mă simt mai liberă și o să descopăr tot ce vreau eu pentru mine”.

„Stau fetele ca la vitrină și dacă îi place cuiva de tine, te întreabă dacă bei ceva. Aveam 20-21 de ani. Familia mea nu știa”

Lana a povestit despre viața sa în Italia și momentul în care a decis să devină damă de companie:

„După cazul cu agresiunea sexuală, mi-am luat o pauză de la bar, doar că nu aveam bani, vreo 2 luni am căutat de lucru și persoana la care stăteam în apartament mi-a spus că cineva a căutat în cluburi de noapte, ca doamnă de companie. Am zis să merg și așa am început. E ca un bar normal și sunt canapele, stau fetele ca la vitrină și dacă îi place cuiva de tine, te întreabă dacă bei ceva, plătește 10 euro băutura, dintre care 5 rămân fetei. Aveam 20-21 de ani. Familia mea nu știa. Des se întîmpla că venea clientul, mă lua din local și mergeam la cină sau la discotecă. Plăteau localul, mă plăteau și pe mine. Erau și din cei care doreau un extra, dar decideai tu ce faci, te străduiai să iei cât mai mult, pierdea interesul și nu mai venea. Asta mi-a prins bine în viață, am învățat cum să mă comport cu bărbații, cum să-i manipulez. Pentru o seară erai plătită cu 50 de euro și dacă ajungeai și la extra, puteai fi și 100-200 de euro”.

„Ne-am întâlnit un an, doar ne sărutam. Era cu 17 ani mai în vârstă”

Lana a activat în clubul respectiv mai puțin de un an, apoi a cunoscut un bărbat: „L-am cunoscut pe o aplicație și el știa că mă ocup cu asta. Uneori mă ducea la lucru, ne-am întâlnit cam un an, doar ne sărutam și am decis să facem sex aproape după un an, pe 14 februarie. Era cu 17 ani mai în vârstă. Am renunțat la serviciu, nu era o viață pentru mine, chiar dacă erau bani ușori. Nu dormeam noaptea și dormeam ziua, nu mai vedeam nici lumina soarelui, mă simțeam cumva pe altă lume”.

 

 

„A mers și sora cu mine, să vadă. Mi-a spus că s-a simțit ca o vacă într-o cireadă și vine un bou să aleagă”

Lana spune că nu se simțea exploatată:

„Un pic da, dar nu mă deranja, eram conștientă. Venise sora mea la mine în vizită și i-am spus că fac asta și dacă vrea să vadă cum e, merge cu mine și-i arăt. A mers și mi-a spus apoi că s-a simțit ca o vacă într-o cireadă și vine un bou să o aleagă. Aveam clienți care pur și simplu mă ajutau la cumpărături. La început mergeam la shopping. Te simți marfă până la un moment, apoi începi să te cunoști, să faci relații, unele fete s-au și căsătorit. O cunoștință de a mea așa s-a căsătorit, are 2 fete și un băiețel acum, el are magazine de haine, avea și o vilă de aproape 1 milion. Acum s-au schimbat un pic timpurile și e și în Italia criză, nu mai e cum era înainte”.

„El era un pic mai dezghețat. Cred că aveam nevoie și de un tată, de un suport”

Lana a povestit cum s-a simțit în relația cu bărbatul care era cu 17 ani mai mare decât ea: „Eu mereu m-am simțit mai matură decât fetele de vârsta mea. Cu bărbații de vârsta mea nu prea găseam limbă comună. El era un pic mai dezghețat, avea agenția lui imobiliară și e o persoană care are creier. Cred că în acel moment aveam nevoie și de un tată, de un suport. El avea grijă de mine, nu s-a simțit mare diferență, eram cumva eu mai… mă adaptam ușor. Mi-a făcut cunoștință cu familia lui, mă simțeam la ei ca acasă, nu voiam să mă despart. Șase ani am fost împreună”.

„Am salon pentru extesnii de gene – e activitatea mea de bază. BDSM e mai mult ca o pasiune”

Cât timp a fost în relație, Lana a învățat să facă extesnii de gene, care este, la moment, ocupația sa de bază: „După ce am lăsat localul, am mers pe la interviuri, dar nu mă lua nimeni. Am decis să mă pun pe cont propriu, pentru că voiam să-mi aduc și băiatul în Italia, el era la mama. Am ales să fac gene și acum am deschis salonul meu. Asta e activitatea mea de bază, BDSM e mai mult ca o pasiune. Bani iau doar ca să nu fiu luată de proastă”.

„Aproape de despărțire am vrut să văd cum e cu alt bărbat și m-am simțit oribil, atât de murdară”

Lana spune că nu a încercat să diversifice viața sexuală în relația cu bărbatul italian:

„În ultimii 2 ani, viața noastră sexuală era penibilă. Eu mă îngrășasem și cred că nu mai eram așa de atrăgătoare pentru el. De 9 ori când mă apropiam de el mă refuza și o dată accepta să facem sex, care dura maxim jumătate de oră. Din cauza asta am decis să ne despărțim, nu aveam nici vise împreună. Eu voiam și un copil cu el, îmi tot spunea că la anul, la anul. Am fost fidelă în acea relație, doar aproape de despărțire am vrut să văd cum e cu alt bărbat și m-am simțit oribil, atât de murdară, că trădez”.

„Am fost la un party cu swingeri, în casa unui deputat din Parlamentul RM. Soția lui avea un „sclav””

Tânăra spune că a experimentat din punct de vedere sexual și înainte să devină damă de companie: „

„Aveam un prieten de la Roma, îl cunoștea pe cel mai renumit actor porno din Italia, chiar și semănau foarte mult. El recent se despărțise de femeia sa, noi făceam partyri cu swingeri, l-am convins să vină în Moldova, ca să facem schimb de parteneri, am găsit câteva cupluri, a ieșit ceva interesant. Făcusem cunoștință cu unul care zicea că e ca sclavul unei doamne care era femeia unui deputat. Și ea avea o funcție importantă și el era parlamentar. S-a organizat o seară la ei în casă, la deputat și soția sa. Cunoscutul nostru era sclavul ei, o satisfăcea, noi mai eram 3 fete și vreo 5-6 bărbați. Se făcea schimb de parteneri, eu eram mai dominantă, umblam cu o fată care era mai domoală și făcea ce-i ziceai. Deputatul voia să facă cu 2 odată, cu mine și cu ea și eu pur și simplu stăteam pe el, iar ea îi făcea. Eu conduceam jocul. Deputatul era o persoană cunoscută, casa lor era casă casă, totul se întâmpla în casa lor, iar ea îmi zicea că copilul lor stă în altă cameră și doarmne”.

„În BDSM, pe primul loc stă respectul pentru altă persoană și dragostea. Suferința te ajută să ridici nivelul de plăcere”

Lana spune că site-urile porno nu sunt sursa potrivită pentru a te informa, dacă vrei să cunoști mai multe despre BDSM: „Lumea vrea să afle mai multe despre BDSM, accesează site-uri porno și privește acolo cum se bat, dar nu e absolut asta. În BDSM, pe primul loc stă respectul pentru altă persoană și dragostea, ele merg de mână. Îl lovești cu un scop. Dacă nu știi ce e sărat, nu ai aprecia dulcele. Pentru mine, suferința te ajută să ridici nivelul de plăcere.

„Am intrat ca în lumea poveștilor. Era o cameră cu un pat ca la ginecolog, cu diferite chestii medicinale, pentru fantezii”

Tânăra a relatat cum a intrat în lumea BDSM: „S-a întâmplat după ce m-am despărțit de fostul meu. Am înțeles că nu vreau să fiu supusă lui, sexul nu mă satisfăcea. Am făcut cunoștință cu o persoană care m-a dus în lumea asta și mi-a făcut cunoștință cu tot ce înseamnă BDSM. Prima întâlnire a fost doar o întâlnire la o cafea, a doua oară m-a dus la local și am intrat ca în lumea poveștilor. Erau diferite camere, una era cu un pat ca la ginecolog, cu diferite chestii medicinale, pentru fantezii, mai era altă cameră ca în formă de roată și crucea, acolo se leagă și se acoperă cu ceară cine stă pe ea. Pare a tortură, dar oamenii zic că e relaxare. Poți merge gol sau îmbrăcat în piele, latex etc.”.

„Un băiat de 20-25 de ani a luat avionul tocmai din sudul Italiei, să vină să-mi facă doar un masaj la picioare”

Lana spune că în Brescia este o comunitate destul de mare de oameni care practică BDSM: „Sunt foarte prietenoși, ca o familie. Sunt câteva sute, vin și de la Roma, Milano, într-o seară a fost un băiat de 20-25 de ani, tocmai din sudul Italiei. A luat avionul special să vină acolo și mi-a făcut doar un masaj la picioare. L-am întrenat dacă mai vrea ceva, mi-a răspuns: E ok așa, să te admir și să-ți fac masaj. Sunt oameni pe care-i vezi pe drum zilnic, nu poți ști că practică BDSM sau nu. Fiecare trăiește BDSM-ul în felul lui, când intri în comunitate ți se spun din start regulile, că nimic nu se face contra voința celuilalt, sexul acolo nu se preferă, poate să te dea și afară, mergi doar să te joci, nu să ai raport sexual acolo. Este legal, este un club, o societate, care-ți face o cartelă valabilă pentru 1 an”.

„Unui bărbat îi plăcea să fie câine, purta doar un scutec sau bikini și avea la gât curelușa”

„Unui bărbat îi plăcea să fie câine. Venea practic gol în local și purta doar un scutec sau bikini și avea la gât curelușa, asta îi dădea satisfacție. Ziua de naștere și-a făcut-o acolo, a adus băuturi, tort și cel mai mare cadou pentru el era să îl bagi în seamă, să te joci cu el”, a exemplificat Lana.

„Mulți au avut lipsă de atenție de mici, de dragoste de mamă și cumva încearcă să intre în favoarea cuiva, să aibă atenție”, presupune tânăra.

„Mulți  mă roagă să vină acasă, să-mi facă curat, mâncare, și ei mă plătesc pentru asta. E o fantezie a lor”

„Plăcerea mea în a domina este de a avea putere pe ei, să văd reacția lor. Cum aș fi o fetiță care se joacă cu păpușile, o trag, o mângâi și poate să facă unele chestii pentru mine, masaj la picioare sau îl folosesc ca chelner. Sunt mulți care se roagă să vină acasă, să-mi facă curat, mâncare, și ei mă plătesc pentru asta, e o fantezie a lor. Când nu ai nevoie de el, îi poți zice să stea o oră-două în ungher, sau sub masă, apoi îl chemi. Nu glumesc”, povestește Lana.

„Un client m-a dus la shopping și mi-a cerut să-l apuc de o ureche și să-i zic: „Nemernicule, vino și plătește, că doar asta știi să faci””

Am avut o solicitare de la un client, el dorea pur și simplu să merg cu el într-un centru comercial, el să-mi cumpere haine, iar eu, în public, să-l insult. Să-i zic că e un dop, avea un metru 60, că e un idiot. Mergeam prin mall cu el și trebuia să-l numesc când era lume pe lângă noi, să audă, se excita de la asta. Mi-a povestit că asta s-a început din școală, avea o colegă de clasă care mai zdravănă și-l bătea, îi lua temele pe acasă, își bătea joc de el și-l numea dop. Cuvântul lui preferat acesta era. Cei din jur se făceau că nu aud, mergeau mai departe. Ultima oară mi-a zis să merg la casă, să văd cât trebuie de plătit și să vin apoi să-l apuc de o ureche și să-i zic: „Nemernicule, vino și plătește, că doar asta știi să faci”. Vânzătoarea s-a uitat la mine cu o față rea, iar el se simțea bine”, a relatat tânăra.

„În Polonia este un sat, ea e primărița și femeile sunt toate dominatoare. Acolo se duc doar sclavii  care să le servească”

Lana a povestit și care sunt practicile ei preferate, în calitate de dominator, despre visul ei de a scrie un ghid în limba română, cu practici pentru doritorii de a face parte din comunitatea BDSM, dacă a avut propuneri să se filmeze în filme porno, cum a fost relație ei cu o fată, dar și alte detalii șocante din timpul ședințelor BDSM:

Distribuie articolul: