Elevii dintr-o școală din Rusia au stârnit controverse în mediul online. Dacă în trecut ultimul sunet era despre discursuri lungi, înmânări de diplome și recitaluri de poezii, atunci în prezent, elevii încearcă să fie tot mai originali și în loc de cele enumerate mai sus organizează adevărate spectacole, încercând să fie tot mai inventivi.

Așa se face că în școala numărul 74 din Vladivostok, elevii din clasa 11-a „B” au dorit să se remarce printre ceilalți absolvenți și, în ajunul ultimului sunet au prezentat un flashmob în stil BDSM. În loc de cămășile albe și pantalonii sau fustele negre – ținutele tradiționale purtate de elevi – fetele s-au costumat în polițiste sexy, iar băieții au purtat fie blugi rupți, fie pantaloni scurți și bustul gol, optând pentru papioane și măști de iepuraș. Toată prezentarea a durat două minute, după care elevii s-au mutat în sala de festivități, continuând să cânte, danseze și să folosească fumigene. În schimb la evenimentul oficial unde a răsunat ultimul clopoțel, aceștia au venit îmbrăcați corespunzător.

După cele întâmplate, directorul școlii, Galina Pughina, și-a dat demisia, invocând că lucrurile s-au întâmplat atât de rapid încât nimeni nu a reușit să reacționeze. Potrivit vesti.ru, participanții la flashmob au fost identificați și riscă o amendă de 1500 de ruble.

 Imaginile postate de elevi au devenit virale în mediul online, stârnind un adevărat scandal. Ce părere aveți despre acest ultim sunet? Original sau scandalos?

Sursa: vesti.ru, ntv.ru