Actorul de la Hollywood a făcut dezvăluiri neașteptate. Acesta a recunoscut că în perioada adolscenței sale a fost abuzat sexual de câteva ori. 

La sfârșitul lunii septembrie, actorul și-a bucurat fanii dezvăluind că, în sfârșit, cartea sa a ieșit din tipar. Matthew le-a citit un pasaj din lectură, iar aceștia s-au declarat nerăbdători să pună mâna pe autobiografie.

În cartea sa autobiografică, „Greenlights”, starul, a dezvăluit că în adolescență a fost victima abuzurilor sexuale de mai multe ori. Lansată marți, autobiografia sa povestește viața lui McConaughey, acum în vârstă de 50 de ani, prin momente pe care le identifică ca lumini verzi, galbene sau roșii – evenimente care l-au determinat să avanseze, să se oprească sau să nu se oprească. Actorul de Oscar detaliază apoi modul în care fiecare moment i-a dat o lecție și modul în care ulterior a avansat.

La începutul cărții, Matthew McConaughey împărtășește mai multe fapte despre sine pentru a stabili scenele pentru restul cărții, care includ și experiența sa personală cu abuzuri sexuale. El a dezvăluit că prima dată când a avut o relație sexuale nu a fost consensuală și că a fost „șantajat” să o facă.

„Am fost șantajat să fac sex pentru prima dată, când aveam 15 ani”, scrie McConaughey în memoriile sale. „Eram sigur că mă duc în iad pentru sexul premarital. Astăzi, sunt doar sigur că sper că nu se va întâmpla”. McConaughey mai dezvăluie că a fost „molestat de un bărbat la 18 ani după ce am fost bătut până la inconștiență în spatele unei dube”. Deși nu include mai multe detalii despre experiența sa, McConaughey afirmă că nu se consideră victima situațiilor. „Nu m-am simțit niciodată victimă”, scrie McConaughey. „Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”.

McConaughey dezvăluie, de asemenea, detalii despre relația tumultuoasă a părinților săi, căsătoria cu Camila Alves și filosofia sa personală.

Sursa: Variety.com