La 15 aprilie, Alla Pugaciova a împlinit respectabila vârstă de 72 de ani. În cinstea acestei zile, artista a primit cele mai calde felicitări din partea celor apropiați, iar Garry și Liza și-au bucurat mama cu surprize de-a dreptul emoționante. Mai jos, urmărește câteva dintre aceste momente.

Așa cum era de așteptat, ziua de 15 aprilie, pentru Alla Pugaciova a început cu surprize. Printre primele persoane care i-au cântat interpretei „La mulți ani” au fost nimeni alții decât Maxim Galkin și cei doi copii ai lor – Garry și Liza. Unele momente din arhiva familiei au ajuns și pe pagina de Instagram a lui Maxim Galkin și în scurt timp au devenit virale în mediul online.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Seara, aniversarea primadonei a continuat cu o petrecere în cercul celor mai apropiate persoane, acolo unde, din nou, a fost surprinsă cu felicitări din partea lui Garry și Liza. Fiica acesteia, în vârstă de 7 ani, și-a bucurat mama cu o prestație muzicală la pian, iar ulterior i-a cântat mamei sale una dintre arhicunoscutele sale piese, doar că… în limba franceză! Garry, la rândul lui, i-a recitat Allei Pugaciova o poezie în limba franceză și i-a dedicat o melodie la pian.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Sursa foto & video: Instagram