Încă de când a lansat în luna aprilie noul său blog de wellness, Kourtney Kardashian le-a permis fanilor să descopere până la cel mai mic detaliu rutina sa zilnică, de la trucurile de dietă pe care le aplică atunci când urmează dieta ketogenică, până la mascara pe care o poartă chiar şi în călătorii. Într-una dintre cele mai recente postări, vedeta a vorbit despre suplimentele pe care le consumă zilnic şi, pe lângă pudra de colagen, consumă şi o miere de 36$, notează csid.ro.

Mai exact, este vorba despre miere. Nu una obișnuită ci una care spre deosebire de mierea raw, conţine ingrediente ca lăptişor de matcă pur, polen de albine şi propolis. Lăptişorul de matcă este o sursă naturală de acetilcolină, un neurotransmiţător care ajută la reglarea memoriei, în timp ce polenul este bogat în proteine, aminoacizi şi Vitamina B. De asemenea, propolisul este cunoscut ca fiind un antibiotic natural datorită calităţilor sale antibacteriene şi antiinflamatorii.

„Este cea mai bună miere. Este un adevărat medicament şi are un gust delicios”, a scris sora lui Kim Kardashian pe site-ul său.

„Am început să consum o linguriţă în fiecare zi şi tot ce pot spune este WOW. Îmi dă energie, mă ajută să mă concentrez la serviciu şi am mai puţine pofte de dulce pe timpul zilei”, a comentat un utilizator.

SURSA