Coșurile și acneea de dau mare bătăi de cap. Tratamentele împotriva lor sunt costisitaore și durează foarte mult. Probabil ai încercat deja toate metodele pentru a scăpa de coșuri, dar poate rezultatul nu este tocmai cel așteptat. Ei, bine cred că este timpul să ai grijă în primul rând la alimentație pentru că totul vine din interior.

Îți spunem care sunt acele alimente ce nu trebuie să lipsească din meniul tău dacă vrei să scapi de coșuri.

Alimente vindecatoare: guava, somon

CÂND APARE PRIMUL :Guava. Studiile au relevat faptul că vitamina C este un puternic anti-inflamator, ce poate grăbi vindecarea rănilor (de exemplu să scapi de monstruosul coș de pe frunte cât mai curând posibil). Iar portocalele nu-s chiar cea mai puternică sursă, deci „tratează-te” cu un suc de guava. O ceașcă de guava proaspăt contine 376,7 mg de vitamina C, de mai mult de patru ori decât doza zilnică recomandată (o ceașcă cu bucățele de portocală conține cam 97,5 mg).

AR TREBUI SĂ CONSUMI MAI MULT: Somon. Tenul tău se confruntă des cu inflamații? Ai nevoie de mai mult Omega 3 și Omega 6, care reduc inflamația care face ca porii să fie blocați din cauza celulelor moarte. Somonul este bogat în ambele tipuri de acizi grași.

Citește și: Ce alimente te scapă de durerile menstruale

Distribuie articolul: