Honma Tokyo – brandul venit în Republica Moldova direct din Brazilia, are deja de 3 ani pe piața de la noi și participă pentru al treilea an consecutiv la cel mai frumos eveniment al anului, Beauty Expo! Iată ce surprize vă pregătește la stand Honma Tokyo colorista Mariana Bîrcă, împreună cu echipa ei.

Brandul de top în domeniul îndreptării și regenerării părului a reușit să-și consolideze poziția pe piața autohtonă, iar astăzi serviciile Honma Tokyo: tratamentele cu keratina, botox, colagen sunt oferite și recomandate de unii dintre cei mai solicitați meșteri din Moldova!

Mariana și Adriana Bîrcă, Beauty Studio

Mariana Bîrcă, hair stylistă care organizează cursuri cu produsele Honma Tokyo:Mă bucur extrem de mult că acum 3 ani am descoperit brandul Honma Tokyo! În primul rând, îmi oferă acea siguranță când îi explic clientului care vor fi rezultatele de pe urma aplicării unui tratament, iar în cele din urmă, dar și cel mai important aspect al meseriei mele, sunt sutele de mesaje de mulțumire, pline de entuziasm, primite de la clientele mele. Un păr frumos și bine îngrijit îi poate schimba viața unei femei, iar ea îți este recunoscătoare pentru acest fapt.”

În fiecare an, compania Honma Tokyo a lansat câte un produs nou, care a reușit să cucerească styliștii la nivel internațional. Astfel, curiozitatea ne-a încurajat să întrebăm managerul local, ce ne-a pregătit nou compania braziliană pentru anul 2020.

Daniela Croitoru (administratoare):Cu fiecare an mă simt tot mai mândră că administrez Honma Tokyo, aici, în Moldova. Deși totul e confidential, vă pot spune că suntem în așteptarea unei noi revoluții în domeniul îndreptării și regenerării părului, de la designul patentat al flacoanelor și până la ingredientele și tehnologiile utilizate la fabricarea produselor. Ne propunem să-i îndrăgostim pe meșterii noștri odată pentru totdeauna.”

La Beauty Expo 2020, Honma Tokyo va fi prezent cu un stand dedicat procedurilor cu keratina, botox și colagen. În fiecare dintre zile se vor face demonstrații pe cliente care vor face procedurile pe loc. Specialiștii care folosesc brandul zi de zi vă vor sta la dispoziție cu informații utile, întrebări despre produse și sfaturi practice.

P