Farmacia Familiei te așteaptă la Beauty Expo 2020 cu un stand atractiv și multe surprize, special gândite pentru tine. Vino să testezi dermatologic tenul și să afli ce produse i se potrivesc mai bine și sunt numai bune de luat în trusa ta de beauty. Ia-ți cadoul garantat pentru orice cumpărătură la stand.

„Anul acesta ca și în alți ani venim cu o echipă de specialiști, venim cu branduri premium precum Vichy sau La Roche Posay, Ivatherm, Bioderma, toate produsele fiind testate dermatologic. Timp de 4 zile venim cu reduceri imbatabile de la 20 și până la 30 de procente, cadouri garantate și multe alte activități. Printre acestea testarea tenului cu dermatoscopul – o procedură pe care trebuie să o facă orice femeie. Deci indiferent de vârstă, de tipul de ten, vă așteptăm de la Beauty 2020, la standul Farmacia familiei, din 27 februarie și până pe 1 martie, unde cu siguranță veți găsi un produs ce va fi potrivit în trusa dvs de îngrijire zilnică”, ne-a spus Tamara Meleca, PR Manager Farmacia Familiei.

Surprizele și reducerile continuă și la Optica Familiei:

  • Reduceri la ochelarii de soare preferați
  • Vouchere care oferă gratuit consultația specialistului pentru lentilele perfecte ochilor tăi

„Le prezentăm oaspeților standului nostru noutățile anului 2020: brandul de ochelari de soare Polar, cu design italian; brandul François Pinton cu ochelari handmade produși în Franța; Zeiss, Luxol sau Avanglion – branduri care vin cu noutăți nu doar la colecțiile de ochelari de soare, dar și de vedere. Avem multe reduceri și oferte speciale, la fel cadouri, iată de ce vă așteptăm cu drag la standul Optica Familiei – Farmacia Familiei”, spune Viorel Verbinschii, director Optica Familiei.

Descoperă standul Farmacia Familiei – Optica Familiei la Beauty Expo 2020, pavilion 1 și 3, 27 februarie – 1 martie la Moldexpo

P

Distribuie articolul: