Noutate bună pentru cei care vor să susțină producătorii locali, dar se află departe de magazinele fizice ale acestora. În sfârșit, produsele locale vor fi disponibile pentru shopping online din orice colț al lumii!Acum acestea vor putea fi cumpărate și livrate prin toată Moldova și în orice colț din afara țării. Toate pe un singur site: www.fromtheheart.shop

Pentru început,  15 producători locali vor avea disponibile produsele din colecția de toamnă – iarnă  pe noul magazin online Fromtheheart.shop. Toți cei care și-au dorit haine de la binecunoscutele branduri Georgette, Creme Brulee, Etnika, Brio, Macco, Ludmila Storojuc, Mallena, Maverick, Olsa Shoes, Ana Popova, Hermina, Mara Woman și Julia Allert acum vor putea să le găsească pe toate pe același site. Totodată site-ul va populariza și produse de la branduri locale mai puțin cunoscute precum Zola Vera sau Bondyta Lingerie.

Vrei să porți o haină din inimă? Vrei să faci un cadou unui om drag, dar te afli departe de casă? Îți place o haină deosebit de mult, dar nu ai timp să pierzi în trafic pentru a ajunge la magazin. Intră pe www.fromtheheart.shop și fă comanda!

Prețul produselor locale vândute online va fi același ca și în magazine. Livrarea pe Moldova se va face în maxim 72 de ore, iar pe internațional până la 14 zile. Achitările pot fi făcute atât prin card bancar, cât și Paypal sau cash la curierul care livrează prin Moldova.

În prima perioadă, pe fromtheheart.shop vor putea fi găsite articole vestimentare, accesorii și încălțăminte made in Moldova. Ulerior oferta de branduri locale va fi extinsă, dar vor apărea în vânzare și produse de artizanat precum și gastronomie.

fromtheheart.shop și-a propus să creeze o punte de legătură între producătorii din Moldova și consumatori, oriunde s-ar afla aceștia.

Dacă aveți un produs interesant și doriți să vă extindeți piața de desfacere, nu ezitați să contactați platforma la adresa [email protected]