Situațiile neplăcute, de ordin financiar, cu care ne confruntăm adesea, ne impun să acționăm cât mai rapid pentru a scăpa de problemele legate de bani. Urgențele legate de sănătatea personală, telefonul de reparat a nu știu câta oară, ne pot da planurile peste cap chiar atunci când până la salariu au mai rămas zile numărate. Cu toții am fost impuși de situație să împrumutăm sume mici de la rude sau prieteni pentru a trece peste asemenea momente. Însă uneori nici cei apropiați nu ne pot da o mână de ajutor. În aceste cazuri un credit online rapid este soluția potrivită pentru a rezolva oricare dintre problemele tale de ordin financiar.

Serviciul financiar oferit de Forza Credit ar putea să te scape de situațiile în care ai nevoie urgentă de bani cu împrumut? Iată câteva avantaje, de care vei beneficia la această companie de creditare:

Credit accesibil

Acesta este avantajul numărul 1 în obținerea unui credit rapid. Un astfel de împrumut poate fi oferit tuturor persoanelor care au nevoie de soluții financiare urgente. Pentru solicitarea acestuia, este necesar doar să completezi cererea online, pe site-ul companiei Forza Credit sau la unul din oficiile noastre. Procedura este pe cât de simplă, pe atât de rapidă. Solicitarea este analizată în cel mult 15 minute după aplicare, apoi vei fi contactat de reprezentanții companiei noastre.

Condiții simple

Cu noi, ai posibilitatea să obții credit de la 18 ani. Deci, absolut orice adult, rezident în Republica Moldova, cu vârsta maximă de 70 de ani, care deține un buletin de identitate valabil, poate aplica pentru un împrumut FORZA Credit.

Pachet minim de acte

Atunci când ai nevoie de un credit în Chișinău pentru a rezolva o situație urgentă, este de la sine înțeles ca nu ai nici timp, nici chef să stai la cozi la ghișeele băncilor, darămite să aduni pachete întregi de acte. Forza Credit îți oferă opțiunea – împrumut urgent fără acte. Nu mai ești nevoit să cutreieri tot orașul pentru a aduna certificate de venit sau alte acte inutile. Ai nevoie doar de buletinul de identitate. De restul ne ocupăm noi!

Ridicarea simplă și rapidă a banilor

La o instituție bancară, va trebui să parcurgi câteva etape înainte să obții suma necesară de bani. Forza Credit oferă mai multe posibilități de a ridica banii solicitați, imediat după semnarea contractului vei primi banii în numerar în oficiile noastre Forza Credit (fără comision), în decurs de 10 minute la terminalele de plată RunPay Mini sau la partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Iar dacă vrei să primești banii pe contul tău bancar, alege această opțiune înainte de semnarea contractului.

Forza Credit este o companie sigură de creditare, care îți oferă posibilitatea de a-ți rezolva problemele financiare fără mari dureri de cap și fără birocrație inutilă.

Așadar, pentru orice situație în care apar cheltuieli neplanificate, alege Forza Credit. Împrumutul îl poți obține extrem de ușor și simplu, nu mai este nevoie să cutreieri tot orașul în căutarea banilor, noi te vom scăpa de problemele financiare în doar 15 minute.

Pentru a ne adresa orice întrebare, contactează-ne la numărul de telefon 078 18 88 18. Informează-te despre produsul nostru financiar, semnează contractul și primește banii chiar azi!

P