Activitatea ta zilnică poate fi o sursă constantă de surmenaj, oboseală și anxietate. Pentru a evita aceste efecte negative, este cazul să îți revizui obiceiurile zilnice și să adopți un stil de viață sănătos, energic, bine gândit. Un prim pas este cel de a observa care sunt problemele la capitolul odihnei. Te odihnești suficient de bine? Îți permiți să te relaxezi corect? Ești mereu pe fugă? Dacă până acum nu ai testat pe tine beneficiile procedurilor SPA din Chișinău, atunci află chiar acum care sunt acestea.

1. Îți completează resursele energetice

Munca de birou, statul în fața calculatorului sau lipsa mișcării fizice zilnice face ca organismul tău să se epuizeze complet și îți apar tot mai frecvent dureri de spate, de cap și o oboseală cronică. Cunoscută situația? Atunci nu întârzia să te programezi la un centru SPA, deoarece procedurile din această categorie au menirea de a-ți suplini corespunzător nivelul energetic, ajutându-te să te relaxezi mai bine și mai calitativ.

În plus, vei observa după câteva proceduri că starea ta generală se îmbunătățește considerabil, devii mai deschis pentru provocări, iar activitățile diurne sunt mai ușor de realizat.

2. Îți îmbunătățesc calitatea somnului

Dacă te numeri printre persoanele cu probleme grave de somn, precum insomnia sau disfuncționalitatea ritmurilor circadiene, atunci procedurile la un centru wellness îți sunt absolut vitale. Datorită procedurilor SPA organismul uman poate învăța să se odihnească mai bine, este stimulat nivelul de endorfine și respectiv apare tot mai multă melatonină, astfel încât somnul se rearanjează, iar trecerile între fazele acestuia devin din ce în ce mai ușoare.

După un masaj bun sau o sesiune în jaccuzzi nu vei mai petrece noaptea cu ochii în pod, ci vei adormi liniștit și mult mai rapid.

3. Se îmbunătățește tonusul întregului organism

Este lucru știut deja că orașele mari vin la pachet cu provocări mari pentru organismul nostru, iar, în timp, se observă o scădere considerabilă a tonusului. Dacă în ultima perioadă te-ai simțit mai apatic decât de obicei, dacă simți că ți-a scăzut tonusul și că sarcinile zilnice ți se dau din ce în ce mai greu, atunci sigur trebuie să apelezi la specialiștii în servicii SPA. aceștia îți vor seta pachetul de proceduri oportune, ținând cont de necesitățile tale.

Serviciile SPA sunt adevărate ritualuri de plăcere pentru tine și corpul tău. În centru Aquaterra Wellness&Spa găsești o gamă variată de proceduri, precum sunt masajul, aromaterapia, sauna și aqua zona, toate gândite exclusiv pentru confortul tău. Specialiștii dispun de înaltă calificare și sunt gata să îți ofere consultanță și să te ajute pe parcursul întregii proceduri, astfel încât să explorezi întreg spectrul de senzații oferite.

Nu mai fă concesii și răsfață-te corect în Aquaterra Wellness&Spa, locul unde odihna este regândită până la cele mai mici detalii.

P