Practic, tot ce ne înconjoară și tot ce facem, poate să spună câte ceva despre personalitatea noastră. Psihoterapeuta Anna Melnic povestește, pe profilul ei de Instagram, cum scrisul de mână poate vorbi despre tine. Acesta poate dezvălui trăsăturile tale: atât pe cele pozitive, cât și pe cele negative. Ce scris ai tu?


DIMENSIUNEA LITERELOR

Scrisul mărunt indică reținere, smerenie, supunere, modestie de caracter. Este puțin probabil ca o astfel de persoană să fie agresivă sau să provoace conflicte.

Dacă literele sunt foarte mici și strâns lipite una de alta, atunci ai în față o persoană lacomă.

Literele mășcate caracterizează o persoană energică, expansivă și activă. Acest om este sociabil, are abilități excelente de comunicare, o gamă largă de interese și perspective, este erudit, educat. Trăsăturile sale negative sunt – incapacitatea de a analiza situația și spontaneitatea în acțiuni.

Literele de dimensiuni medii, caracterizează o persoană realistă, armonioasă și echilibrată, care nu se teme să gândească și să acționeze cu îndrăzneală, dar nu intră în escrocherii. Știe cum să treacă de la un ton blând și calm la unul încăpățânat și persistent” a scris Anna.

ÎNCLINAREA LITERELOR

O ușoară înclinare înainte, descrie simplitatea, deschiderea, bunăvoința, dragostea pentru oameni. O astfel de persoană poate vorbi cu ușurință despre ceea ce se întâmplă în sufletul său. Este sinceră și simplă.

Literele care au o înclinare puternică în dreapta, persoana este extrovertită, iubește comunicarea, conexiunile și noii cunoscuți. Astfel de oameni adoră romantismul și relațiile extraconjugale.

Literele cu o înclinare puternică în stânga, acesta este semnul unui caracter imprevizibil. O astfel de persoană se caracterizează prin instabilitate, o abordare frivolă față de viață și schimbare frecventă a reperelor. Nu va fi un partener de încredere în afaceri sau căsătorie.

Lipsa completă a înclinării literelor, acesta este un semn de reținere. O astfel de persoană este reticentă în a face orice schimbare. De asemenea, nu-i place să-și schimbe opinia” a mai menționat Anna.

Vezi postarea sa aici:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Psihoterapeut cu accent (@psiho_anna)

Sursa: instagram.com / Anna 

Distribuie articolul: