Interpreta Adriana Ochișanu, se știe, a devenit mamă de fetiță după 18 ani de la nașterea băiatului ei. Sarcina cu Mihaela nu a fost una planificată. Mai mult decât atât, Adriana nu credea că ar putea fi din nou gravidă vreodată. Medicii nu îi dădeau șanse.

„Eram în culmea fericirii, căci eu, sincer vorbind, pusesem deja cruce. Este o vârstă când trebuie să faci copii, până la 40. Mă axasem pe carieră. Când am aflat că sunt însărcinată, eu eram foarte uimită, căci medicii nu prea mi-au dat șanse să devin mamă. M-am împăcat cu acest gând. În ziua aceea, am sărit în sus de bucurie și am lăcrimat.”

Vezi și: La trei luni de la naștere, Adriana Ochișanu a publicat prima imagine cu micuța Mihaela (FOTO)

Adriana Ochișanu nu vede o problemă în a fi mamă și după 40 de ani, un exemplu fiind cântăreața Janet Jackson care a născut la 49. Atât timp cât organismul este sănătos, de ce nu?

„Femeia e mai coaptă atunci, percepe lucrurile altfel. Nașterea fetiței m-a făcut mai responsabilă și m-a învățat să trăiesc fiecare clipă. Cu băiatul meu nu am petrecut mult timp, mai mereu eram pusă pe drumuri, la spectacole. Cu dădaca stătea. Undeva mă simt vinovată de acest lucru. Cu fetița mea nu vreau să repet experiența.”

Mai există un lucru pe care l-a admis în raport cu fiul său și pe care nu vrea să îl repete:

„Am făcut multe greșeli cu copilul meu, vreau să le evit în relația cu fetița mea. Îmi pare foarte rău. Aveam spectacole, mă întorceam acasă târziu. Lucram nopțile. Aveam stări de nervozitate, mă ajuta sora soacrei mele…și atunci, mai țipam, îmi mai ieșeam din fire. Uite asta e o experiență pe care nu vreau să o repet. Îmi pare rău.”

Citește și: Adriana Ochișanu, despre stil, gust și rafinament: „Dragostea pentru haine am preluat-o de la mama”

Adriana Ochișanu se mai declară o mămică relativ exigentă.

„Îmi aduc aminte de cuvintele unui preot…„Copilul nu trebuie să știe că îl iubești la nebunie. Să îl pupi și să îl cuprinzi atunci când doarme.” Copilul trebuie să știe niște reguli, să muncească foarte mult, căci dacă nu știe să câștige lucruri, se descurcă greu în societate. E o greșeală mare când buneii fac coarne.”

Artista mai spune că fiica a apropiat-o și mai mult de soț. Sunt de nedespărțit, mereu împreună, chiar și la concerte. Se arată fascinați de „creația” lor, așa cum îi spun fiicei Mihaela. Consideră că un copil unește și mai mult familia, o face mai puternică. Adriana mai spune că își dorește ca Mihaela să devină cântăreață.

„Îmi doresc din tot sufletul să îmi calce pe urme. După cum plânge, va deveni cu siguranță o cântăreață.”

Vedeți mai jos interviul integral despre maternitate, realizat de Rodica Rusu cu Adriana Ochișanu pentru emisiunea „Mamma mia”: