Astăzi este mare bucurie în familia Adrianei Ochișanu. Fiica interpretei a împlinit trei luni de la naștere, un eveniment pe care fericiții părinți nu au uitat să îl marcheze. Cu această ocazie, proaspăta mămica a postat și prima imagine în care apare micuța Mihaela.

Acum câteva minute, urmăritorii virtuali ai Adrianei Ochișanu au putut admira cea dintâi fotografie cu „iubirea” cântăreței, așa cum menționează chiar ea în descriere. Copila a fost pozată în timp ce sta în brațele mamei, evitând să îi fie arătat, însă chipul.

Adriana nu a uitat să gătească pentru minunea sa și un desert în semn de felicitare.

„Astăzi am gătit cremă de caramel pentru fetița mea, Mihaela. Azi am împlinit trei luni. La mulți ani, odorașul meu”, a scris interpreta.

Într-un interviu acordat anterior pentru revista noastră, Adriana Ochișanu a dezvăluit că și-a dorit întotdeauna să fie mamă de fetiță, iar dorința ei s-a îndeplinit în cel mai frumos mod posibil. Totodată, interpreta de muzică populară ne-a spus și cât de atent și fericit este soțul său pentru evenimentul ce le-a schimbat viața.

„Bineînțeles că, având un băiat, eu am visat să devin și mămică de fată. Surprinsă am fost, însă atunci când am aflat că și soțul meu vrea să fie tăticul unei mici prințese. Spun asta, pentru că știu că majoritatea bărbaților își doresc un moștenitor. În cazul nostru se pare că lucrurile au stat altfel. Atunci când i-am adus vestea a fost extrem de fericit și împlinit. Pot spune că este un soț foarte grijului, iubitor și înțelegător. Îl am mereu alături, iar asta contează foarte mult, în special pentru o femeie însărcinată.”

10.10

Felicitări, Adriana! Multă sănătate ție și micuței tale!

Foto: Instagram.com, Ellene Photography