E una dintre artistele care are o grijă deosebită la stilul pe care îl adoptă și surprinde de fiecare dată cu ținute demne de toate laudele. Vorbim despre Adriana Ochișanu - cea care, la scurt timp după ce a adus pe lumea o fetiță, a revenit pe scenă, dornică de noi evoluții, colaborări și spectacole. Și pentru că este interpretă de muzică populară, dar cochetează și cu cea ușoară, Adriana îmbină ambele stiluri de minune. Despre cum reușește, dar și de unde a moștenit bunul gust la capitolul vestimentație, aflați în interviul de mai jos.

Imaginea unui interpret contează foarte mult

Toată lumea știe acest lucru. Când iese în scenă, un artist este apreciat, în primul rând, pentru vestimentație. Ulterior, spectatorul ascultă piesa și versurile. Asta ține și de impresia pe care și-o face.

La fel ca și ceilalți colegi ai mei, am grijă de vestimentația pe care o adopt atunci când am diverse apariții. Nu o fac de una singură. De asta se ocupă și stilista mea – o creatoare de modă. Am deja un stil propriu, atât pe scena muzicii ușoare, cât și pe scena muzicii populare. De fiecare dată, am și eu părerea proprie, dar contează foarte mult opinia unui specialist în domeniu, un stilist care cunoaște ce ți se potrivește.

Adriana ochisanu

Nimeni nu este perfect, nimeni nu are un corp ideal. Din acest motiv, e important să ascundem unele neajunsuri și imperfecțiuni. Atunci când există un stilist, toate se camuflează și, zic eu, iese perfect. Bineînțeles, am fost și eu uneori corigentă la acest capitol, dar din propriile greșeli am învățat și am evoluat.

Adriana ochisanu

Ador să aduc elemente populare fiecărei ținute

Îmi place foarte mult acest tandem: combinarea vestimentației pentru muzica ușoară cu cea populară. Dacă este vorba despre un eveniment la care trebuie să cânt ambele genuri, atunci mă strădui să le combin pe cât de frumos posibil. Pot purta o fustă lungă stilizată sau o ie stilizată, o rochie cu broderii. Există o mulțime de idei pe care încerc să le pun în practică.

În colecția mea se regăsesc și ii care au peste 80 de ani

Am foarte multe ii. Pe unele le-am dăruit, dar în colecția mea se numără ii din diverse zone ale României. Am și din Maramureș, și din Oltenia, și din Ardeal, și din Banat, și din Moldova, și din Bucovina – adică din toate zonele folclorice. La moment, sunt peste 20 de ii, dar mereu obișnuiesc să îmi împrospătez garderoba, mai ales cea populară. Îmi mai fac și la comandă. Țin mult la iile de la mâna doua, au personalitate, iar acum nu se mai face ceea ce se făcea odinioară. Am ii care numără și peste 80 de ani și catrințe foarte vechi. Pe unele le-am recondiționat, pentru că imi este milă să le arunc. E o muncă enormă, depusă la confecționarea lor, muncă pe care trebuie să o prețuim.

Mă puteți întâlni pe stradă și în adidași sau blugi rupți

Dacă e să vorbim despre stilul pe care îl adopt zi de zi, pot spune că sunt mereu în căutare. Depinde mult de dispoziția pe care o am. Într-o zi pot purta pantofi cu toc, pantaloni și sacou, iar în alta – adidași și blugi. Însă, în general îmi plac mult hainele și încălțămintea comodă, în care să mă simt bine.

Citește și: La trei luni de la naștere, Adriana Ochișanu a publicat prima imagine cu micuța Mihaela (FOTO)

Gustul estetic l-am moștenit de la mama mea

În vremea tinereții, mama mea a fost o feshionistă înrăită. Mereu am apreciat-o pentru ținutele sale deosebite. Pe timpuri nu se prea găseau lucruri la modă. Ea, însă avea norocul să aibă în garderobă articole articole din occident. Mai are și acum unele fuste sau bluzițe din pânză de o calitate superioară. E un model pentru mine și cred că din copilărie mi se trage gustul acesta de a mă îmbrăca frumos.

Adriana ochisanu

Fetița mea este deja o mică fashionistă

Chiar dacă are doar trei luni, Mihaela poartă deja fustițe, blugi și e foarte fashion. Ba chiar, glamuroasă (râde). Încerc de acum să îi implantez dragostea pentru frumos.

Adriana ochisanu

Sunt înnebunită după hainele mamă-fiică

Pur și simplu le ador! Chiar mă gândeam ca atunci când vom ajunge să facem botezul și cumetria Mihaelei, voi face tot posibilul să fim îmbrăcate la fel. Vreau să fie o combinație frumoasă, ceva foarte gingaș și rafinat.

Dieta cea mai bună e fermoarul sau lăcata la gură

Specialiștii spun că o femeie își revine după sarcină în nu mai puțin de un an. Desigur, dacă vrea acest lucru. Eu am scăpat deja de kilogramele în plus, mai am doar câteva. Acum îmi vin toate ținutele de scenă și mă bucur pentru asta. Sper cât mai curând să pot purta toate hainele de până la perioada gravidității.

Foto:Dima Iacovlev Photography

Ținute: Pupi Sweet Dress