Zilele trecute Victoria Beckham și-a prezentat colecția toamnă-iarnă 2020 din cadrul London Fashion Week. Cei mai importanți fani ai săi au urmărit defilarea chiar din primele rânduri. Suporterii designerei, adică familia, a fost o prezență adorabilă la eveniment. 

David Beckham și-a ținut fiica, pe Harper, în brațe pe tot parcursul show-ului, iar în partea dreaptă a acestuia se aflau fiii Cruz și Romeo, Brooklyn lipsind, fiind cel mai probabil la studii, în SUA.

Foto: Harpersbazaar

Dacă fotbalistul era îmbrăcat la patru ace, într-o ținută elegantă compusă din sacou, pantaloni și maletă neagră, atunci băieții cuplului Beckham au purtat haine care amintesc cumva de street style.

Nu putem să nu remarcăm că Harper a fost o prezență elegantă, împrumutând stilul mamei sale: rochie florală cuture din colecția mamei sale și un coc în vârful capului.

Contrastul dintre ținutele lor a fost explicat chiar de Victoria. „Sezonul acesta m-am tot gândit la tensiunea dintre rafinament și rebeliune. Am fost inspirată de diferite femei: caractere diferite, momente diferite, atitudini diferite, dar fără restricții. Cel mai important lucru este că nu suntem obligați să respectăm regulile. Ne putem urmări instinctele. Fiți spirituali”, a scris designera într-o postare pe Instagram.

Foto: Harpersbazaar

Familia a urmărit cu atenție spectacolul fashion și chiar a pozat pentru camerele din jur. Imaginile sunt adorabile.

Foto: Harpersbazaar

Romeo și Cruz au făcut câte o postare pe Instagram în care au scris că sunt mândri de mama lor! Frumos, nu-i așa?

View this post on Instagram

So proud of u mum ♥️♥️♥️♥️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Sursa: Harpers Bazaar, Instagram