Pe 12 aprilie, cu toții am aflat vestea frumoasă că jurnalista de la TV8 a devenit mămică pentru prima oară. Natalia Morari a adus pe lume un băiețel superb, iar la o săptămână de la marele eveniment, aceasta ne bucură cu o nouă fotografie în care îi putem admira chipul.

Primele zile de după naștere sunt prețioase și foarte speciale pentru mămici. Acestea stabilesc o legătură puternică, dedicându-se întru totul grijii pentru nou-născut. Nu degeaba se spune că relația mamă – copil este cea mai puternică legătură umană. Despre acest lucru, dar și despre efortul imens pe care îl depune o mamă, când își crește copilul, a ținut să scrie Natalia Morari în una dintre primele postări pe rețelele sociale.

Citește și: Natalia Morari a transmis un mesaj public de mulțumire. Imagine adorabilă cu micuțul Rem (Foto)

„După 6 zile de zburat în cosmos deschis – și la propriu, și la figurat – am ajuns la mai multe concluzii. Cu timpul le voi povesti, însă prima și principala e tare simplă – mamele noastre merită monument pentru răbdarea pe care au avut-o cu noi. Iată cum – cum?! ele se descurcau fără pamperși, mașină de spălat, tot felul de dispozitive utile pentru nou născuți sau – să mă scuzați – lucruri de igienă intimă de după naștere? Mama, iartă-mă. Dacă aș ști câți nervi ți-am mâncat cât eram mică, altfel mă comportam, jur”, a transmis proaspăta mămică.

Aseară, aceasta a publicat o nouă fotografie cu piciul său, în care micuțul Rem apare dormind liniștit. De această dată, jurnalista ne-a lăsat să-i vedem chipul, comentând imaginea: „Antidepresantul meu pentru depresie postnatală”

Adorabil, micuțul, nu-i așa?

Sursa: Instagram / Natalia Morari