Ieri, 12 aprilie, jurnalista Natalia Morari a anunțat vestea că a devenit mamă. Ea a adus pe lume un băiețel, pe care l-a numit Rem. Atât în privat, cât și la distribuirea știrii pe paginile revistei noastre din rețelele sociale, felicitările au curs gârlă. Oamenii s-au bucurat împreună cu jurnalista pentru vestea ei frumoasă.

Natalia a ținut să aducă tuturor o mulțumire publică, întrucât este greu să răspundă fiecăruia în privat pentru felicitări, mesajele fiind de ordinul sutelor.

„Prieteni, vă mulțumesc fiecăruia aparte pentru felicitări și gânduri calde. Nu reușesc să vă răspund la toți, dar sper să mă înțelegeți – am ieșit în cosmos deschis și abia învăț cum să mă orientez în el. În ultimele 24 de ore trăiesc așa o dragoste necondiționată – de parcă doar acum am început să trăiesc. În sfârșit am înțeles-o pe mama care tot îmi spunea că abia când voi deveni și eu mamă, ne vom cunoaște și înțelege cu adevărat. Vă doresc să vă fie toți copiii sănătoși – cei care deja au venit pe lumea asta sau abia urmează. Noi cu Rem începem să ne construim propriul Univers și vă transmitem salutări călduroase. Iar acum e timpul să ne odihnim”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de facebook.

Amintim că Natalia Morari a dezvăluit că va deveni mămică pe 12 ianuarie, chiar de ziua sa de naștere: „37, salut! Tu ai venit să schimbi totul în viața mea. Iată ce mesaj a dat jurnalista în momentul anunțului nașterii fiului ei.