Natalia Morari a devenit mămică pentru prima oară. Vestea frumoasă a fost făcută de jurnalistă cu puțin timp în urmă.

Bucurie mare în familia Nataliei Morari. Anunțul a fost făcut câteva clipe în urmă prin intermediul rețelelor sociale, chiar de jurnalistă.

Natalia a publicat o fotografie cu bebelușul și a dezvăluit că micuțul s-a născut astăzi. „Rem, băiețelul meu. 12.04.2021. Vei zgudui această lume. Eu știu”, a semnat jurnalista imaginea cu micuțul.

Natalia Morari a dezvăluit că va deveni mămică pe 12 ianuarie, chiar de ziua sa de naștere: „37, salut! Tu ai venit să schimbi totul în viața mea.

„Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți. Această minune n-ar fi fost posibilă fără de cel mai profesionist medic din lume Ana Josanu.

Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună – ideală oricum n-am cum să fiu”.

Natalia Morari este fondatoarea companiei Media Sapiens și a stat la baza creării postului TV 8. Jurnalista prezintă emisiunea POLITICA Nataliei Morari, la Tv8.

Sursa: Facebook / Natalia Morari