Cei mai mulți dintre invitați au pășit pe covorul roșu de la Oscaruri, alături de partenerii de viață sau singuri, dar uite că sunt actori care preferă și sunt mândri de compania mamei. Printre aceștia se numără Keanu Reeves și Charlize Theron.

Dacă nu era suficientă dragostea pe care i-o purtăm lui Keanu Reeves, uite că aceasta s-a multiplicat într-o clipă. Îndrăgitul actor a venit însoțit la Oscar, de cea mai dragă ființă din viața sa, mama sa Patricia Taylor.

Foto: Dailymail.co.uk

La fel a făcut și Charlize Theron. Ea și mama ei, Gerda Jacoba Aletta, au o relație extrem de specială, cele două trecând prin foc și pară, după ce au fost nevoite să suporte abuzuri din partea tatălui, dar și omorul lui, chiar de către mama actriței.

Foto: People.com

Este curios faptul că actorii, care în 2001, după terminarea filmărilor peliculei „Sweet November” au fost surprinși sărutându-se, trezind suspicii că ar fi implicați într-o relație. Totuși idila amoroasă nu a durat prea mult.

Acum însă fanii lor se declară încântați de ideea formării unui noi cuplu: Keeanu și Charlize. Este adevărat că actorii au multe în comun, dar să nu uităm că primul se află deja într-o relație cu Alexandra Grant, iar Charlize Theron este dedicată întru totul familiei sale.

Vezi și: Brad Pitt a câștigat primul său Oscar! Premiul a fost dedicat copiilor săi (Video)

Distribuie articolul: