Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite și îndrăgite vedete de pe Instagram de peste Prut. Bruneta i-a cuceriți pe internauți cu frumusețea deosebită și stilul vestimentar impecabil, dar și prin zâmbetul impecabil.

Adelina Pestrițu a dezvăluit cum poți avea un zâmbet strălucitor și de invidiat cu doar câțiva lei. Frumoasa brunetă are un secrte foarte accesibil. Adelina se spală pe dinți de foarte mulți ani cu bicarbonat de sodiu. 

„Mă spăl cu bicarbonat pe dinți. Este un truc din moși strămoși. Se spune că dacă îți dorești dinți ușori mai albi, pentru că nu face acum minuni. Igiena corespunzătoare este cea mai importantă. Cam ciudat când suntem atât de dornici să fim frumoși, să fim aranjați, să ne punem un machiaj de calitate pe ten, să folosim tot felul de produse de calitate, să ne îmbrăcăm frumos, să mirosim frumos… e ciudat să avem dantura stricată, cu carii sau o tentă ciudată, nu? Ar trebui să se se facă o educație în sensul acesta și puteți să începeți de la bicarbonat”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA.ro 

Citește și: Cum a reușit Adelina Pestrițu să slăbească 13 kg după naștere? Iată dieta minunată (Foto)

 

Distribuie articolul: