Din 2008, anul de lansare, şi până în prezent, cântăreaţa britanică Adele a avut un succes răsunător. Cu toate acestea, cârcotaşii mereu au comentat acest aspect din viaţa ei: numărul kilogramelor şi formele pline.

Ei bine, sătulă să tot audă critici la adresa aspectul ei fizic, Adele a adresat aceste curiozităţi, într-un interviu cu revista britanică Rolling Stone, în anul 2011.

Viaţa mea e plină de dramă şi nu am timp să mă îngrijorez în legătură cu ceva atât de superficial precum felul în care arăt. Nu-mi place să merg la sală. Îmi place să mănânc mâncăruri fine şi să beau un vin bun”, spunea ea, vehement, pe atunci.

Artista a mers mai departe cu răspunsul ei, oferind cea mai sinceră explicaţie a faptului că nu o interesează să slăbească.

Chiar dacă aş fi avut o siluetă perfectă, nu cred că mi-aş fi arătat pentru nimic în lume sânii ori fundul. Îmi place să-i vad sânii şi fundul lui Lady Gaga. Îmi place să văd asta şi la Katy Perry. Chiar îmi place. Dar muzica mea nu e despre asta. Eu nu fac muzică pentru ochi, fac muzică pentru urechi”, a fost răspunsul genial al actriţei.

 

Distribuie articolul: