Adela Popescu și-a pus în gardă toți fanii atunci când a anunțat, într-una din zilele trecute, că a fost operată de urgență. Prezentoarea TV și-a găsit în sfârșit un moment ca să anunțe ce a pățit și să îi îndemne pe oameni să fie mai atenți cu sănătatea lor.

În postarea făcută publică pe blogul ei, Adela spune că a făcut o peritonită acută, chiar dacă, ajunsă la un spital privat, i s-a prescris un tratament pentru gastrită:

Luni, după emisiune, am mers de urgență la spitalul unde am și născut. Imediat ce m-a văzut, medicul a zis: urgent analize de sânge și te aștept pe masa de operație, fiecare minut contează”, a recunoscut Adela, fiind sigură atunci că avea doar o simplă gastrită.

Vedeta susține că suporta dureri groaznice, dar cel mai mult o punea în gardă faptul că trebuia să-l alăpteze pe Alexandru, care consumase până atunci doar lapte matern. A acceptat însă anestezia totală și multe calmante, pentru că timpul se scurgea în defavoarea ei. I-a sunat mamei și, aflând că avea în congelator 800 ml de lapte, adică pentru maxim o zi, a fost asigurată de pediatră că Alexandru nu va păți nimic dacă va consuma lapte formulă preț de câteva zile.

„Mă durea sufletul când aruncam câte 160 ml de lăptic”, recunoaște vedeta.

Vedeta susține că acestă lecție i-a arătat soțului ei ce înseamnă să nu doarmă noaptea, că i-a oferit oportunitatea să-l dezvețe pe micuț de mesele de noapte și că bebelușul trebuie neapărat să revină la sân, reîntâlnirea dintre mamă și micuț fiind foarte emoționantă. După două tentative în care îi refuza sânul, micuțul a mâncat cu poftă și și-a liniștit mama.

„Vă rog să aveți grijă de voi și să preveniți. Mergeți la medic chiar și atunci când nu vă doare. E bine să faceți controale de rutină. Noaptea aceasta sigur va fi cea mai frumoasă noapte grea din ultimele cinci luni. Pentru că îmi voi aminti de fiecare dată când voi considera că nu mai pot, că poate fi și mult mai greu de atât. Într-o clipă”, spune Adela.

Foto: Instagram