Atât Adela Popescu cât și Radu Vâlcan sunt foarte activi pe rețelele sociale, dar un lucru este cert: ambii părinți evită să arate fața lui Alexandru și a lui Andrei în imaginile postate. Cei doi au făcut o excepție și au devenit protagoniștii numărului din aprilie a revistei VIVA, astfel putem, în sfârșit, să admirăm într-o imagine întreaga familie.

Însărcinată în al doilea trimestru, Adela Popescu apare pe coperta revistei, alături de soțul său, Radu Vâlcan, și cei doi copii ai lor: Alexandru, de 4 ani, și Andrei, de doi anișori. Este o fotografie rară în care putem să vedem fața picilor.

„Îmi sare inima din piept de mândrie. Ăștia suntem toți. Deocamdată. 💙 Dacă vreți să vedeți mai multe imagini și un interviu complex și sincer, să știți că de astăzi revista este pe piață”, a scris Adela Popescu într-o postare.

Mândru de familia sa, de băieții săi, Radu Vâlcan a publicat o fotografie similară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Citește și: Fată sau băiat? Adela Popescu a dezvăluit sexul bebelușului (Foto)

Imaginea rară cu întreaga familie și, în special, cu băieții cuplului i-a cucerit pe internauți. „Alexandru seamănă cu mami și Andrei cu tati”, sunt de părere aceștia.

Voi cum credeți? Cu cine seamănă picii?

Sursa foto: Instagram / Adela Popescu

Vezi și: Cum prepari o rețetă savuroasă de post: Quiche cu broccoli, ciuperci și batat. Tartă cu legume, fără aluat (Video)