N-am fi intuit ce avea în vedere Adela Popescu, prin „surpriza de la ora 12.00”, până când am văzut asta cu ochii noștri. De azi, interpreta redevine prezentatoare TV. Se va întâmpla în sezonul II al emisiunii „Vorbește Lumea”, de la postul de televiziune Pro TV România și va face asta alături de colegul său, Cove.

Fericită și „foarte însărcinată”, așa cum au descris-o redactorii emisiunii, Adela reapare pe sticlă, dar într-un statut special: de viitoare mămică (e însărcinată în luna a treia).

Vorbește Lumea este o emisiune care mi-a plăcut dintotdeauna, tocmai pentru că are un format curat și plin de energie. Am așteptări foarte mari de la mine, dar sunt sigura că eu, Cove și întreaga echipă din spatele camerelor, vom reuși să le aducem telespectatorilor cele mai picante și interesante informații din lumea mondenă și nu numai! Ne vedem chiar acum, pe PRO TV!”, mărturisește Adela.

Și Cove se declară încântat de noua sa parteneră de platou. „Cred că vom face o echipă foarte bună și știu că excelează la capitolul simț al umorului”, subliniază prezentatorul TV.

Adela se angajează să apară pe sticlă de luni până vineri, câte 2 ore. Și în noul format, prezentatorii vor aborda lumea mondenă, dar și alte subiecte de interes social: sănătate, fashion, horoscop, situații reale etc.

Prezentatoarea care i-a cedat locul Adelei este interpreta Sore, care a ieșit deja în concediul de maternitate. Prezentatoarele Vica Blochina şi Nadine au fost excluse din al doilea sezon.

Adela Popescu are o experiență de 12 ani de muncă la TV.

1513664_1659432104311805_5098059626872959631_n

Foto: Facebook/Vorbește Lumea, vorbestelumea.protv.ro

Distribuie articolul: