Una dintre lecţiile cu care am crescut este să rămân mereu sinceră cu mine şi să nu îi permit nimănui să mă distragă de la îndeplinirea obiectivelor. Tocmai asta fiind una din marile motivații pentru tot ceea ce am făcut până în acest moment, tot ceea ce este și încă vine.

De o perioadă mă uit în oglindă și parcă nu m-aș recunoaște, deși, sunt tot eu. Maturizarea pe care o văd în mine: fizic și sufletește… chiar îmi priește. Femeia din mine se accentuează mai mult și mai mult, iar experiențele prin care a trecut, voit sau nu, au făcut-o pe Diana să fie în acest punct.

N-aș fi știut că pot urca munții fără echipament special. Au fost momente când am alunecat și am vrut să cedez, dar FEMEIA din mine m-a motivat să continui. N-aș fi știut niciodată cât de agitată și rece poate fi marea în zilele când sunt de la zero grade-n jos. Și nici cât de calde pot fi niște raze de soare-n decembrie. Nu suntem prieteni, dar n-aș fi știut cât de cald poate deveni „frigul” și cât de calm poate fi vântul, dacă nu eram FEMEIE. Nu aș fi știut nici despre câtă putere ascund. Asta fiind și „explicația” de ce „au ales” să fiu FEMEIE.

Mă aprinde puterea unei femei. Am avut în preajmă doar femei PUTERNICE. De la pas apăsat, priviri ce nu necesitau cuvinte, parfum- intensitatea căruia nu-l găsești nici în departamentul „for men”. Asta înseamnă PUTERE. Asta înseamnă FEMEIE.

Închide ochii și imaginează-ți: mâinile care te fac să simți, vocea ce te încurajează, privirea ce-ajunge acolo unde nu știai nici tu că este acces, mersul ce te face să deschizi uși, șoapte ce conturează emoții, acțiuni ce transmit putere, lacrimile pe care poți să le ștergi. E ea, da?

Am vrut și am acționat. Îți aduc săptămână de săptămână femei. Femei care vor, fac, pot. Femei care mi-au arătat cum se obține succesul și cât costă acesta. Femei care n-au frică nici măcar de emoții, le-au lăsat să curgă. Femei care au plâns minute-n șir și altele ce-au râs până la lacrimi. Femei care mi-au zis că fericirea nu se unge pe pâine, ea se trăiește. Îmi place cafeaua și femeile puternice, tocmai de asta: mi-am găsit femei ce m-au lăsat să mă înec în ceașca de cafea a unei femei puternice!

Fii ca EA, ca Tine, ca cea mai buna versiune a TA!

Distribuie articolul: