„Zâna Surprizelor”, Andreea Marin a fost acum câteva zile la Chișinău, pentru a participa, în calitate de speaker, la cel mai mare forum al femeilor din Moldova – UPGRADE WOMEN FORUM. Prezentă la eveniment, antrenoarea de dicție și discurs public, Veronica Coberman, a venit cu un mesaj de admirație pentru vedeta din România.

Veronica Coberman a publicat un mesaj în care a dezvăluit că în copilărie a fost fană, mai întâi a emisiunii „Surprize, surprize” și, ulterior, a Andreei Marin, aceasta devenind un exemplu pentru ea: „Bunătatea și căldura de la ea am depr„ins-o”.

Andreea Marin a rămas mișcată de mesajul transmis de antrenoarea de dicție, distribuindu-l pe pagina sa de Instagram, adăugând următoarele:

„Când simți că nu ai trecut fără un rost prin viață…

Multe mesaje de suflet de acest fel după fiecare întâlnire cu oameni din toate colturile lumii. Aici, după forumul dedicat femeilor de la Chișinău”

„Dacă viața unui singur om se schimbă în bine datorită ție, ține minte: ți-ai îndeplinit misiunea. Dacă sunt mii, chiar mai bine… Stă în puterea fiecărui om să atingă în mod pozitiv, în felul său, viața altora. Nu e nevoie de gesturi eroice. Ci de dragoste. Dăruire. Cu iubire, poți schimba sau salva o altă viață”, conchide vedeta TV.

Câți dintre voi au privit „Surprize, surprize” și cu ce asociați această emisiune?

Citește și: Veronica Coberman: „Fiecare dintre noi are ceva de spus, iar vocea este un instrument pentru a te face auzit” (Interviu)

Sursa: Instagram / Andreea Marin / Veronica Coberman